Вплив карантину на економіку України візуалізовано на єдиному онлайн ресурсі

Відстежити вплив обмежувальних заходів на економіку країни можна за 30 показниками, які оновлюються щодня, щотижня та щомісяця.

Як дезінфекція приміщень допоможе подолати страх працівників заразитися на роботі

Колишній міністр КМУ Дмитро Дубілет на своїй сторінці у Facebook повідомив про створення дашборду, присвяченого карантину та економіці України. Вебадреса дашборду: q.rating.zone.

Вплив карантину на економіку України візуалізовано на єдиному онлайн ресурсі

За словами Д. Дубілета, при створенні онлайн візуалізації, використовувались показники, за якими можна оцінювати зміни стану:

  • захворюваності;
  • міграційних і демографічних процесів;
  • зайнятості;
  • фінансів;
  • торгівлі;
  • бюджетів;
  • податків.

Для дашборду використовуються офіційні дані, починаючи з 1 жовтня 2019 року.

Ексміністр зауважив: «Тепер можна не гадати, а точно визначити скільки українців повернулось до країни (463 тис. людей), наскільки впав обсяг продажів взуття та одягу в магазинах (-98,6%), як змінюється кількість безробітних (431 тис. людей) та яка з областей найменше втратила доходів до місцевого бюджету».

Дмитро Дубілет подякував за підтримку СКМУ та повідомив, що дашборд буде функціонувати у період карантину й протягом часу потрібного для відновлення роботи економіки.

Особливості трудових договорів із сумісниками

Статті за темою

Усі статті за темою

Словник кадровика

Словник кадровика — це збірка спеціалізованих термінів і понять, які використовуються в галузі управління персоналом і кадрового обліку. Докладніше про словник кадровика та використання абревіатур в HR-сфері — у статті.
49

Заява про відстрочку через інвалідність військовозобов’язаного

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від армії для особи з інвалідністю, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
25776

Заява на відстрочку у зв’язку із навчанням

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку із навчанням, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
46122

Заява на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
33712

Заява на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім’ї

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім'ї. Його доволі часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
22635

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді