Які звіти можна подати до центрів зайнятості онлайн

Наразі в роботодавців є можливість подавати до центрів зайнятості в електронному вигляді лише звітність за формою № 3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)»

Які звіти можна подати до центрів зайнятості онлайн

Усі інші передбачені законодавством звітності та інформації доведеться подавати до державної служби зайнятості очно або поштою.

Як скласти звіт про вакансії за формою № 3-ПН

У період локдауну з 8 до 24 січня 2021 року центри зайнятості працюють у звичному режимі. Утім, перед тим, як їхати до центру зайнятості, слід з’ясувати, як він працює. Тимчасово закриваються на карантин ті центри, де у фахівців виявлено захворювання на COVID-19.

Щоб знайти потрібний контактний номер телефону, необхідно зайти на сайт обласного центру зайнятості і на головній сторінці знайти рубрику «Контакти». Там є адреси та номери телефонів центрів зайнятості та філій регіону.

Як подавати звіт № 3-ПН в онлайн-режимі

За інформацією Державного центру зайнятості

Зміни у бронюванні

Статті за темою

Усі статті за темою

Звіт № 4-ПН «Інформація про заплановане масове вивільнення працівників у зв'язку із змінами в організації виробництва і праці»

Роботодавець зобов’язаний подавати до центру зайнятості інформацію щодо масового вивільнення працівників у зв’язку зі змінами в організації виробництва й праці, у т. ч. ліквідацією, реорганізацією або перепрофілюванням підприємств, установ, організацій, скороченням чисельності або штату працівників організації незалежно від форми власності, виду діяльності та господарювання за два місяці до вивільнення
32565

Звітуємо про квоту

Пам’ятайте, що працевлаштування працівників квотних категорій може мати фінансовий зиск для підприємства. А от необґрунтована відмова у прийнятті, якщо квота не виконана, — гарантований візит інспектора Держпраці
64704

Відповідальність у 2019 році за невиконання квоти для працевлаштування

Якщо середньооблікова чисельність штатних працівників становить 20 осіб, на підприємстві має бути один працівник передпенсійного віку. Інакше — штраф. За яких умов та скільки заплатять роботодавці за невиконання квоти?
7458

Звіт № 3-ПН із 2018 року подаємо через інтернет

Сервіс «Електронний кабінет роботодавця» на сайті служби зайнятості дає змогу публікувати вакансії і переглядати резюме пошукачів роботи, звітувати про потребу в кадрах. Більше про можливості для роботодавців — у статті.
7892

Стаж, набутий за кордоном: чи зараховують для лікарняних, пенсії та допомоги з безробіття

Нерідко трапляється, що на підприємстві працюють працівники, які до цього тривалий час працювали за кордоном. Чи враховувати цей період до стажу для оплати тимчасової непрацездатності, призначення допомоги з безробіття, пенсії? Які документи підтверджують страховий стаж, набутий за кордоном? Окрім відповідей на ці запитання, у статті також знайдете перелік країн, з якими Україна уклала відповідні міжнародні договори.
8689

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді