Календарний план вакцинації населення у 2021 році від Уряду

Проінформуйте працівників вашого підприємства, коли вони зможуть зробити щеплення від коронавірусу

Календарний план вакцинації населення у 2021 році від Уряду

Скачати план вакцинації 2021

29 січня відбулося засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Засідання очолив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Як зазначив голова Уряду, вакцинування громадян України повинне розпочатись у лютому.

Під час засідання головний державний санітарний лікар Віктор Ляшко презентував Календарний план вакцинації населення у 2021 році. Він зауважив, що оперативний штаб з протидії вакцинокерованим інфекціям у МОЗ, з урахуванням соціологічних опитувань, визначив прогнозовану кількість вакцин для закупівлі Україною на рівні 15 млн додаткових доз.

За словами Віктора Ляшка, холодовий ланцюг в Україні сьогодні може забезпечити зберігання будь-якого виду вакцин (від −70 °C і до +8 °C), які вже пройшли реєстрацію.

Як зобов’язати персонал носити маски на роботі

За матеріалами Експертус Охорона праці

Зміни у бронюванні

Статті за темою

Усі статті за темою

Положення про проведення атестації працівників підприємства

Алгоритм проведення атестації працівників підприємства залежить від того, чи укладено на підприємстві колективний договір. Якщо колективний договір все ж таки є, його норми щодо атестації працівників мають бути продубльовані у Положенні про проведення атестації працівників.
9830

Зразок наказу про проведення атестації робочих місць

Якщо працівник має право на пенсію на пільгових умовах, до трудової книжки кадровик обов’язково має внести запис про атестацію робочого місця — на підтвердження цього права. Скачайте зразок наказу про проведення атестації робочих місць за вимогами ДСТУ 4163:2020
7278

Експертус Кадри: тепер спробувати може кожен

Система «Експертус Кадри» пропонує рішення професійних питань у зручній та доступній кожному формі. Тепер ви можете спробувати скористатися системою і відчути всі її переваги
3332

Працівники, які не підлягають атестації

Атестація працівників — одна зі складових роботи кадровика, яка допомагає керівнику прийняти рішення щодо удосконалення чи звільнення підлеглих. А чи усі категорії працівників можна атестувати? Розберімося.
4123

Звільнення працівника за результатами атестації

Для того щоб оцінити професійну кваліфікацію працівників та її відповідність виконуваній працівником роботі, працедавець може проводити атестацію працівників. Від результатів атестації залежить подальша діяльність працівника на підприємстві.
4549

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді