Новий перелік епідзон від МОЗ

Перевірте — у якій карантинній зоні знаходиться ваш населений пункт? Житомирська, Івано-Франківська та Чернівецька області залишились в червоній зоні.

Новий перелік епідзон від МОЗ

МОЗ оновило епідемічне зонування областей станом на 5 березня.

Як організувати роботу підприємства під час карантину

В помаранчевій епідзоні — Вінницька, Донецька, Закарпатська, Запорізька, Львівська, Миколаївська, Сумська, Тернопільська та Хмельницька області.

У жовтій зоні залишились — Київ, Волинська, Дніпропетровська, Київська, Кіровоградська, Луганська, Одеська, Полтавська, Рівненська, Харківська, Херсонська, Черкаська і Чернігівська області.

Детальніше про індикаторні показники для визначення регіонів зі значним поширенням COVID-19 станом на 5 березня 2021 року — у даних МОЗ.

Тож зважте на зростання рівня госпіталізацій у країні, перегляньте умови роботи працівників та оберіть оптимальний варіант безпечної роботи залежно від епідзони вашого населеного пункту.

Готові алгоритми дій від експертів Експертус: Кадри на нашому порталі допоможуть вам нічого не упустити.

Олена Петровська,

експерт Експертус Кадри

За матеріалами МОЗ

Особливості трудових договорів із сумісниками

Статті за темою

Усі статті за темою

Словник кадровика

Словник кадровика — це збірка спеціалізованих термінів і понять, які використовуються в галузі управління персоналом і кадрового обліку. Докладніше про словник кадровика та використання абревіатур в HR-сфері — у статті.
49

Заява про відстрочку через інвалідність військовозобов’язаного

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від армії для особи з інвалідністю, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
25776

Заява на відстрочку у зв’язку із навчанням

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку із навчанням, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
46120

Заява на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
33711

Заява на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім’ї

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім'ї. Його доволі часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
22630

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді