Чернігівська область — червона з 29 березня

Захворюваність в області за останній місяць зросла в 4 рази

Чернігівська область — червона з 29 березня

Опівночі на 29 березня в Чернігівської області встановлено червоний рівень епідемічної небезпеки. 27 березня таке рішення прийняла Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на позачерговому засіданні.

За словами заступника Міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка, в області рівень захворюваності стрімко зростає.

«За останній місяць захворюваність зросла в 4 рази. За останній тиждень приріст на 35%. Також зростає і кількість госпіталізацій. В області на 51% збільшився рівень госпіталізації в порівняні з попереднім тижнем», - зазначив Віктор Ляшко.

Він додав, що в Чернігівській області перевищено протягом трьох днів дві з п’яти ознак, встановлених постановою Кабміном: рівень госпіталізацій та тижнева динаміка рівня госпіталізацій.

Як наслідок, Комісія ТЕБ та НС вирішили встановити з 00 години 00 хвилин 29 березня 2021 р. червоний рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Чернігівської області.

Як кадровику організувати свою роботу на час карантину

В регіоні застосовуватимуться обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для даного рівня епідемічної небезпеки.

Голові ОДА доручено забезпечити дотримання відповідних обмежувальних протиепідемічних заходів. Крім того, за тиждень розширити ліжковий фонд до показників, визначених МОЗ і затверджених Комісією. За словами головного санлікаря, на сьогодні потенціал для розширення ліжкового фонду в області є.

Також Мінінфраструктури, Укрзалізниця, МОЗ, Нацполіція та Чернігівська ОДА повинні в тижневий термін відпрацювати питання режиму функціонування роботи автомобільного та залізничного транспорту і виконання обмежувальних заходів, зокрема заповненості вагонів і дотримання маскового режиму.

За матеріалами Урядового порталу


⚡ ТОП-5 консультацій ⚡


Зміни у бронюванні

Статті за темою

Усі статті за темою

Словник кадровика

Словник кадровика — це збірка спеціалізованих термінів і понять, які використовуються в галузі управління персоналом і кадрового обліку. Докладніше про словник кадровика та використання абревіатур в HR-сфері — у статті.
144

Заява про відстрочку через інвалідність військовозобов’язаного

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від армії для особи з інвалідністю, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
27041

Заява на відстрочку у зв’язку із навчанням

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку із навчанням, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
50352

Заява на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
34878

Заява на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім’ї

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім'ї. Його доволі часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
23915

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді