МОЗ роз’яснив, кого з працівників записує на вакцинацію від ковіду роботодавець

Інфографіка алгоритму запису на вакцинацію для роботодавців

МОЗ роз’яснив, кого з працівників записує на вакцинацію від ковіду роботодавець

Якщо ви є в переліку, то про запис у чергу або ж реєстрацію на щеплення проти COVID-19 подбає ваш роботодавець (залежно від того, який етап вакцинальної кампанії).

Як безплатно зробити щеплення від COVID-19

☝ Нагадуємо, що зараз вакцинують усіх медиків, військових на фронті, соціальних працівників, священнослужителів та людей старших 80 років.

МОЗ роз’яснив, кого з працівників записує на вакцинацію від ковіду роботодавець

Алгоритм запису для роботодавців:

  • Регіональні координатори з вакцинації поінформують управлінців кожної сфери, зокрема керівників закладів, про початок вакцинації цієї цільової групи та звернуться з проханням щодо формування списків.
  • Керівники закладів передають ці списки регіональному координатору з вакцинації.
  • Керівники закладів готують приміщення для вакцинації та домовляються з регіональним координатором про день та час візиту мобільної бригади.
  • У призначений день і час проводять вакцинацію за списком.
  • Важливо не забути взяти з собою на вакцинацію копію про підписання декларації або паспорт з ідентифікаційним кодом (для реєстрації в електронній системі охорони здоров’я).

За матеріалами МОЗ

Зміни у бронюванні

Статті за темою

Усі статті за темою

Словник кадровика

Словник кадровика — це збірка спеціалізованих термінів і понять, які використовуються в галузі управління персоналом і кадрового обліку. Докладніше про словник кадровика та використання абревіатур в HR-сфері — у статті.
145

Заява про відстрочку через інвалідність військовозобов’язаного

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від армії для особи з інвалідністю, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
27050

Заява на відстрочку у зв’язку із навчанням

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку із навчанням, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
50409

Заява на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
34898

Заява на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім’ї

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім'ї. Його доволі часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
23933

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді