Учням за програмою військового обліку доступний онлайн-помічник

Користуйтеся чатом для допомоги

image67

ЗАПИСАТИСЯ

Для учнів Вищої Школи Кадровика, які проходять підготовку за напрямком «Військовий облік на підприємствах, в установах, організаціях, державних органах та органах місцевого самоврядування» тепер доступний онлайн-помічник. 

Новий функціонал для вашого комфортуЗнайти його можна у правому нижньому кутку. 

Новий функціонал для вашого комфортуПісля того, як ви натисните на кнопку, відкриється вікно чату, де можна поставити запитання нашим спеціалістам. Відповідь надійде впродовж п'яти робочих днів.

Можливість користуватися онлайн-помічником доступна для всіх учнів.

Рекомендація місяця від редакції порталу «Кадровик-01»

Запрошуємо на вебінар «Перевірки Держпраці під час воєнного стану», який відбудеться 23 травня. Спікер — посадова особа Держпраці. У програмі — підстави для перевірки, як уникнути штрафів, різниця між трудовим договором і ЦПХ.

❗️Якщо хочете отримати персональну відповідь від посадової особи Держпраці, поставте запитання до 20 травня включно в чат вебінару❗️

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, реєструйтеся Система «Експертус Кадри» святкує День народження

Перевірки Держпраці під час воєнного стану

Статті за темою

Усі статті за темою

Курси кадровиків

Здобувати освіту онлайн – не лише тренд, а й спосіб зекономити час і кошти на дорогу, підлаштувати під себе розклад і перейняти досвід від кращих фахівців у своїй галузі. Які дистанційні курси для кадровиків обрати?
14802

Наказ про підвищення кваліфікації працівників

Одна з основних складових успішного підприємства — безперервний процес професійного розвитку працівників. Саме кваліфікований персонал забезпечує сталий розвиток підприємства. Дізнайтеся про гарантії працівникам на час підвищення кваліфікації та скачайте зразок відповідного наказу.
39653

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді