Рейтинг кадровиків: станьте кращим в офіційному ТОП-10

Спільний проєкт за участю Держпраці відкритий для всіх

Рейтинг кадровиків: станьте кращим в офіційному топ-10Цифрове видавництво Експертус разом з Державною службою з питань праці запустили спільний проєкт — Рейтинг кадровиків України.

Відкрита платформа дає змогу безплатно перевірити себе, проходячи тести. За їх результатами будуть нараховуватися бали, і, зрештою, так сформується ТОП-10 найкращих фахівців.

СПРОБУВАТИ

Щоб почати набирати бали вже зараз, перейдіть на платформу та натисніть кнопку «Пройти тест».

Рейтинг кадровиків: станьте кращим в офіційному топ-10Учасники можуть ділитися успіхами у фейсбуці.

Правила платформи

  1. Потрапити у рейтинг може будь-який зареєстрований користувач, це абсолютно безплатно;
  2. Ви маєте змогу завантажити власне фото на аватар чи підкоригувати ПІБ, проте інформація має бути достовірна, адже Цифрове видавництво Експертус визначатиме переможців професійних конкурсів за результатами Рейтингу і надсилатиме подарунки (у періоди проведення таких конкурсів);
  3. Рейтинг призначений для практиків, тож у ТОП-10 не потраплятимуть представники видавництв, що видають кадрові періодичні видання, а також особи, що консультують з кадрових питань на платній основі, та навіть спеціалісти Держпраці;
  4. Мета Рейтингу – підвищення професійної кваліфікації працівників кадрових служб підприємств, установ та організацій.

Рекомендація місяця від редакції порталу «Кадровик-01»

Запрошуємо на вебінар «Перевірки Держпраці під час воєнного стану», який відбудеться 23 травня. Спікер — посадова особа Держпраці. У програмі — підстави для перевірки, як уникнути штрафів, різниця між трудовим договором і ЦПХ.

❗️Якщо хочете отримати персональну відповідь від посадової особи Держпраці, поставте запитання до 20 травня включно в чат вебінару❗️

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, реєструйтеся Система «Експертус Кадри» святкує День народження

Перевірки Держпраці під час воєнного стану

Статті за темою

Усі статті за темою

Курси кадровиків

Здобувати освіту онлайн – не лише тренд, а й спосіб зекономити час і кошти на дорогу, підлаштувати під себе розклад і перейняти досвід від кращих фахівців у своїй галузі. Які дистанційні курси для кадровиків обрати?
14719

Наказ про підвищення кваліфікації працівників

Одна з основних складових успішного підприємства — безперервний процес професійного розвитку працівників. Саме кваліфікований персонал забезпечує сталий розвиток підприємства. Дізнайтеся про гарантії працівникам на час підвищення кваліфікації та скачайте зразок відповідного наказу.
39301

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді