Експертус Кадри відновлює трансляції вебінарів

Через ситуацію в країні ми не маємо можливості розпланувати вебінари на тривалий період, адже намагаємось оперативно висвітлювати гарячі теми для кадровиків. Тож запрошуємо приєднуватись до найближчих фахових подій від нашої команди.

MCFR Кадри відновлює трансляції вебінарів

Сьогодні працівники напряму Експертус: Кадри, так само як і ви, вимушені виконувати свою улюблену роботу у вкрай непростих умовах. Хтось залишився у Києві та передмісті й працює між сигналами повітряної тривоги. Деякі з нас пережили страшні обстріли, перебували кілька днів в укриттях і зараз змогли виїхати у більш безпечні міста України. Усі, хто покинув домівки, їхали майже без речей… але з ноутбуками, щоби за першої ж можливості продовжити роботу і не залишити кадровиків без інформаційної підтримки, без якої зараз вкрай складно упоратися із незвичними обставинами.

З радістю і навіть гордістю запрошуємо вас на перший вебінар «Трудові відносини в умовах воєнного стану». Початок трансляції 25.03.2022 о 12:00. Лектор — Ольга Догадіна, керівник групи експертів Експертус Кадри.

Щоб долучитися до перегляда, вам потрібно зареєструватися.

ХОЧУ ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

Наступний вебінар відбудеться 30.03.2022 о 12:00. Тема «Гарантії працівникам, які вступили до територіальної оборони, призвані по мобілізації або за призовом резервістів».

Лектор — Юлія Видиборець, аналітик системи Експертус Кадри, експерт з військового обліку.

Щоб приєднатися до перегляду вебінара, необхідно зареєструйтеся.

ХОЧУ ПРИЄДНАТИСЯ

Долучайтеся до фахових заходів.

Бережіть себе та своїх працівників

Все буде Україна!

Особливості трудових договорів із сумісниками

Статті за темою

Усі статті за темою

Зразок Акта про знищення документів

Документи, строк зберігання яких закінчився, включають до Акта про вилучення для знищення документів, не внесених до НАФ. Форму Акта та порядок його складання, погодження та затвердження встановлюють Правила організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях, затверджені наказом Мін’юсту від 18.06.2015 № 1000/5
70359

Курси кадровиків

Здобувати освіту онлайн – не лише тренд, а й спосіб зекономити час і кошти на дорогу, підлаштувати під себе розклад і перейняти досвід від кращих фахівців у своїй галузі. Які дистанційні курси для кадровиків обрати?
15863

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді