Декларації можна подати під час воєнного стану, — НАЗК

Якщо посадовець має всю необхідну інформацію й має доступ до персонального кабінету у Реєстрі декларацій, може не чекати закінчення війни й подати декларацію зараз

Декларації можна подати під час воєнного стану, — НАЗК

Російська агресія на Україну триває. Поки наші хлопці та дівчата героїчно захищають Батьківщину від рашистів, багато регіонів в Україні поступово відновлюють свою роботу. Тому НАЗК надає можливість подавати декларації навіть під час війни.

Якщо посадовець має на руках всю необхідну інформацію для заповнення декларації, а також хоче її подати, може це зробити через персональний кабінет у Реєстрі декларацій.

Чи подавати декларацію керівнику державного підприємства

Водночас декларацію будь-якого виду посадовці зможуть подавати ще протягом 3 місяців після завершення війни без порушення вимог строку подачі. Тобто подавати декларації зараз не обов'язково.

Важливо! НАЗК обмежило доступ до публічної частини Реєстру декларацій та пошуку декларацій посадовців, щоб не наражати на небезпеку публічних службовців на окупованих територіях України.

При цьому отримати доступ до всіх поданих раніше документів можна після входу до персонального кабінету. Зверніть увагу, що у кабінеті всі ваші документи будуть відображатися із персональними даними, які у відкритій частині реєстру були заховані.

Джерело: ФБ-сторінка НАЗК

Колего, редакція Експертус Кадри продовжує працювати для Вас в умовах війни.

Передплатіть зі знижкою 50% на пів року журнал «Кадровик-01» або експертно-правову систему «Експертус Кадри. Будьте певні, що матимете відповіді на всі робочі запитання не лише під час воєнного стану, а й після Перемоги!

Відновлюємо економіку України разом ????????

Рекомендація місяця від редакції порталу «Кадровик-01»

Запрошуємо на вебінар «Як оформити відстрочку працівникам підприємства: алгоритм і судова практика», який відбудеться 11 липня. Спікер — адвокат, сертифікований експерт із військового обліку Леся Лавренюк

Щоб отримати сертифікат, реєструйтеся Система «Експертус Кадри» святкує День народження

Вебінар

Статті за темою

Усі статті за темою

Затвердження, погодження та призначення відповідального за антикорупційну програму юридичної особи

Яким вимогам має відповідати антикорупційна програма юридичної особи? Яку назву посади передбачити в штатному розписі для особи, відповідальної за її реалізацію? Чи можна поєднати виконання цієї функції з безпосередніми посадовими обов’язками? Про це і не тільки — тут і зараз
7260

Запобігання корупції в органах державної влади і місцевого самоврядування

Ухвалене наприкінці 2014 року нове антикорупційне законодавство визначило стратегію антикорупційної політики держави, створило правові, організаційні й інституційні засади її діяльності у сфері запобігання та протидії корупції.
3419

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді