Як убезпечити свою організацію від недостовірної інформації?

Використання недостовірної інформації може призвести до негативних наслідків. З системою «Експертус Кадри» Вам більше не доведеться шукати чергову інтернет-«пораду»!

Як часто Ви шукаєте в інтернеті розв’язання робочих ситуацій? Щотижня, щодня чи ще частіше? Чи впевнені Ви в надійності знайдених відповідей?

Всезнаючий інтернет надає відповіді на будь-які запитання. Проте використання недостовірної інформації може призвести до негативних наслідків. І те, що «так було написано в інтернеті», не буде виправданням.




 

Де ж шукати допомоги?

Над матеріалами експертно-правової системи

«Експертус Кадри» працюють експерти, які є надійним джерелом для отримання професійної інформації.

Це сотні професіоналів — посадові особи, спеціалісти Міністерства соціальної політики України, Міністерства юстиції України, Державної інспекції України з питань праці, Державної служби зайнятості України, Пенсійного фонду України, апарату Верховної Ради України, Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з питань людини, Верховного Суду України, Національного агентства з питань державної служби, Державної архівної служби України, Українського науково-дослідного інституту архівної справи і документознавства, Державної служби статистики України, Вищої Ради юстиції, Федерації професійних спілок України, фондів соціального страхування, розробники Класифікатора професій, керівні працівники військових комісаріатів та інші експерти з трудового та суміжних прав.
 

Цікаво, правда? Ви можете навіть спробувати, як це працює

Натисніть на кнопку, щоб скористатися демо-доступом до системи. Оберіть «Експертус Кадри» з переліку систем і натисніть кнопку «Спробувати»


 

З системою Вам більше не доведеться шукати чергову інтернет-«пораду»!

З усіх питань звертайтеся до редакції:

0 44 586 56 06, callback 0 800 212 012

peredplata@Експертус.com.ua

Особливості трудових договорів із сумісниками

Статті за темою

Усі статті за темою

Словник кадровика

Словник кадровика — це збірка спеціалізованих термінів і понять, які використовуються в галузі управління персоналом і кадрового обліку. Докладніше про словник кадровика та використання абревіатур в HR-сфері — у статті.
72

Заява про відстрочку через інвалідність військовозобов’язаного

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від армії для особи з інвалідністю, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
25879

Заява на відстрочку у зв’язку із навчанням

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку із навчанням, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
46737

Заява на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
33873

Заява на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім’ї

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім'ї. Його доволі часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
22812

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді