Держорганам необхідно привести положення про СУП у відповідність до останніх змін

Набув чинності наказ НАДС від 01.06.2022 року № 40-22 «Про внесення змін до Типового положення про службу управління персоналом державного органу».

Держорганам необхідно привести положення про СУП у відповідність до останніх змін

Прийнято другий Закон про оптимізацію трудових відносин в умовах воєнного стану

Типове положення про службу управління персоналом державного органу оновлено з метою актуалізації функцій служби управління персоналом держоргану та приведення їх у відповідність до законодавства про державну службу.

НАДС звертає увагу на прийняті зміни та привести у відповідність положення про службу управління персоналом у вашому органі.

Оновлене Типове положення про службу управління персоналом державного органу

Джерело: Фейсбук-сторінка НАДС

Особливості трудових договорів із сумісниками

Статті за темою

Усі статті за темою

Присвоєння рангу при прийнятті на державну службу

Закон України «Про державну службу» від 10.12.2015 № 889-VIII (далі — Закон № 889) передбачає такі поняття, як «категорії посад державної служби» та «ранги державних службовців». Насправді, таке нормативно-правове закріплення є досить позитивним досвідом, адже дозволяє не тільки розмежовувати рівень відповідальності різних посадовців, але і сприяє тенденції просування по службі
64126

Особова справа державного службовця

Служба управління персоналом державного органу приділяє чимало часу роботі з особовими справами державних службовців. Щоб заощадити час кадровикам, ми підготували перелік документів та порядок ведення особових справ держслужбовців.
40296

Зразок написання автобіографії

Автобіографія — це документ-життєпис, який особа складає сама про себе. Як правильно написати автобіографію? У якій послідовності? Дізнайтеся зі статті. У пригоді стане бланк автобіографії та зразок написання для держслужбовця
563972

Особова картка державного службовця

НАДС востаннє змінювало форму особової картки державного службовця у червні 2020 року. Однак особова картка держслужбовця, нова форма якої міститься у статті, до цього часу викликає низку питань. Як заповнювати особову картку держслужбовця? Що має містити заповнена особова картка державного службовця? Відповіді шукайте у статті.
44314

Обчислення стажу державної служби

При прийнятті особи на державну службу їй обчислюють стаж державної служби. Цей стаж дає право на встановлення державному службовцю надбавки за вислугу років, надання додаткової оплачуваної відпустки
43406

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді