Кадровикам надали доступ до порталу ПФУ для введення даних про трудові відносини

Як страхувальнику додати кадровика на портал

kadrovyk.jpg

Пенсійний фонд України надав великим страхувальникам та страхувальникам з централізованими бухгалтеріями доступ для кадровиків для введення інформації про трудові відносини.

Як спростити передавання сканкопій трудових книжок на вебпортал ПФУ

Страхувальник в особистому кабінеті у пункті меню «Відділ кадрів» може ввести дані спеціаліста з кадрів, що буде розміщати на порталі відомості про трудові відносини робітників.

Страхувальник побачить на порталі список працівників відділу кадрів з полями:

  • РНОКПП;

  • ПІБ;

  • статус (діючий; не діючий);

  • можливість блокування та розблокування користувача.

Для доповнення списку спеціалістів відділу кадрів призначено кнопку «Додати», по якій відкривається форма введення даних нового кадрового спеціаліста.

Спеціаліст відділу кадрів зможе увійти в кабінет юридичної особи, щоб переглянути відомості про трудові відносини робітників страхувальника та ввести нові дані, зокрема, завантажити сканкопії трудових книжок працівників.

Щоб надати кадровику доступ до порталу, необхідно:

  1. Виготовити кваліфікований електронний підпис посадової особи від підприємства, яке подає звіти по ЄСВ за найманих працівників.

  2. Керівнику або головному бухгалтеру ввести дані працівника на порталі.

  3. Працівнику зайти на портал за допомогою електронного підпису, як юридична особа.

  4. По кожному працівнику завантажити скановані копії оригіналів трудових книжок.

За інформацією

Головного управління ПФУ в Тернопільській області

Зміни у бронюванні

Статті за темою

Усі статті за темою

Словник кадровика

Словник кадровика — це збірка спеціалізованих термінів і понять, які використовуються в галузі управління персоналом і кадрового обліку. Докладніше про словник кадровика та використання абревіатур в HR-сфері — у статті.
144

Заява про відстрочку через інвалідність військовозобов’язаного

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від армії для особи з інвалідністю, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
27044

Заява на відстрочку у зв’язку із навчанням

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку із навчанням, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
50366

Заява на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
34884

Заява на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім’ї

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім'ї. Його доволі часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
23920

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді