Всеукраїнський Кадровий Конгрес — 2014: головна подія кадрового року

Головною подією 2014 року у житті кадрової спільноти працівники кадрових служб назвали Всеукраїнський Кадровий Конгрес, проведений з ініціативи професійного журналу «Кадровик-01» та експертно-правової системи «Експертус Кадри»

Головною подією 2014 року у житті кадрової спільноти працівники кадрових служб назвали Всеукраїнський Кадровий Конгрес, проведений з ініціативи професійного журналу «Кадровик-01» та експертно-правової системи «Експертус Кадри».

Унікальний освітній захід, спрямований на зростання професійної компетентності та кваліфікованості, обізнаності із законодавчими новаціями, зібрав понад дві тисячі спеціалістів кадрових служб у Харкові, Одесі, Києві та Львові.

Конгрес поєднав у собі як урочисті заходи, так і освітні.

Учасників Всеукраїнського Кадрового Конгресу у Києві привітав Василь Васильович КОСТИЦЬКИЙ, голова Національної експертної комісії України з питань захисту суспільної моралі, заслужений юрист України, член-кореспондент Академії правових наук України. Виступ одного з найшанованіших правознавців України був присвячений етичним засадам кадрової політики, необхідності розроблення Професійного етичного кодексу кадровика.

Особливо актуальними в контексті сьогодення були лекції та роз’яснення Ірини ІВАНЧЕНКО, керівника тематичного напряму «Експертус Кадри», і Юлії ВИДИБОРЕЦЬ, головного редактора Об’єднаної кадрової редакції тематичного напряму «Експертус Кадри» (Цифрове видавництво Експертус), щодо трудових відносин із працівниками, призваними на військову службу у зв’язку з мобілізацією, працевлаштування людей, які були змушені залишити свої домівки на Сході України і шукати допомоги, соціального захисту учасників АТО і переселенців, зокрема отримання статусу учасника бойових дій.

Ірина Іванченко розповідала учасникам форуму й про законодавчі зміни у сфері захисту персональних даних та необхідні дії з боку кадрових служб.

Найактивніших спеціалістів кадрової сфери було нагороджено почесними дипломами за високу професійну майстерність і невпинне прагнення до самовдосконалення.

Для команди тематичного напряму «Експертус Кадри» кожне місто, яке приймало Конгрес, виявилось особливим та залишило по собі теплі і приємні спогади.

Так, відкриття Конгресу у Львові розпочалося із тихого, але настільки щирого виконання гімну України, що перехоплювало подих. Багатосотенний зал співав дорогі серцю кожного українця слова, співав як одне ціле…

Харків’яни запам’ятались нам непідробною цікавістю та позитивними емоціями. А одесити були переповнені такою колосальною віддачею, що не помітити це було просто неможливо.

У Києві Конгрес зібрав понад 1000 кадровиків.

Усі учасники Конгресу долучилися до підписання звернення щодо запровадження в Україні професійного свята — Дня кадровика.

Організатори Всеукраїнського Кадрового Конгресу дякують усім за підтримку, небайдужість та за розділені з нами приємні години заходу.

 

Завантажити презентації лекцій шеф-редактора журналу «Кадровик-01» Ірини ІВАНЧЕНКО та головного редактора системи «Експертус Кадри» Юлії ВИДИБОРЕЦЬ

Завжди з Вами

Команда Експертус Кадри

Особливості трудових договорів із сумісниками

Статті за темою

Усі статті за темою

Словник кадровика

Словник кадровика — це збірка спеціалізованих термінів і понять, які використовуються в галузі управління персоналом і кадрового обліку. Докладніше про словник кадровика та використання абревіатур в HR-сфері — у статті.
69

Заява про відстрочку через інвалідність військовозобов’язаного

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від армії для особи з інвалідністю, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
25835

Заява на відстрочку у зв’язку із навчанням

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку із навчанням, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
46380

Заява на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
33802

Заява на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім’ї

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім'ї. Його доволі часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
22712

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді