Всеукраїнський кадровий конгрес пройшов у славетному місті Львові

7 листопада відбувся останній у 2014 році Кадровий Конгрес, який зібрав близько п’яти сотень спеціалістів кадрових служб Львівщини. Ініціаторами проведення заходу стали професійний журнал «Кадровик-01» та експертно-правова система «Експертус Кадри»

7 листопада відбувся останній у 2014 році Кадровий Конгрес, який зібрав близько п’яти сотень спеціалістів кадрових служб Львівщини. Ініціаторами проведення заходу стали професійний журнал «Кадровик-01» та експертно-правова система «Експертус Кадри».

Урочисте відкриття Конгресу розпочалося із тихого, але такого щирого виконання гімну України, що перехоплювало подих…

Атмосфера в конференц-залі «Арени-Львів» була переповнена приємним очікуванням та позитивними емоціями. Від імені організаторів щиро дякуємо всім учасникам заходу за таку колосальну віддачу, яку не помітити було просто неможливо.

Про всі зміни у захисті персональних даних і необхідні дії з боку кадрових служб розповіла Ірина Іванченко, керівник тематичного напряму «Експертус Кадри», у першій частині Всеукраїнського Кадрового Конгресу.

Наступна лекція була присвячена актуальним питанням трудових відносин з працівниками, яких призвано на військову службу у зв’язку з мобілізацією, і працевлаштуванню людей, які були змушені залишити свої домівки у Донецькій та Луганській областях і шукати допомоги. Про законодавче регулювання і практичні аспекти цих питань докладно розповіли учасникам Конгресу Юлія Видиборець, головний редактор експертно-правової системи «Експертус Кадри», та Ірина Іванченко.

Також, уже за доброю традицією, найактивніших спеціалістів кадрової сфери було нагороджено почесними дипломами. За високу професійну майстерність і невпинне прагнення до самовдосконалення отримали нагороди керівники і спеціалісти кадрових служб таких організацій: ТзОВ «ТМ Барвінок», ТзОВ «ФАКРО Львів», ТзОВ «Леотекс», ТзОВ «Бадер Україна», ТзОВ «Галичина-Захід», СП «Львів-трейдінг», ПрАТ «Телерадіокомпанія ЛЮКС», ПП «АЛЬФА ЕНЕРГО ГРУП», Львівське казенне експериментальне підприємство засобів пересування і протезування, ДП «Західний ЕТЦ».

Дуже важливим стало те, що всі учасники долучилися до підписання звернення щодо запровадження в Україні професійного свята — Дня кадровика.

Дякуємо всім за підтримку, небайдужість та за розділені з нами приємні години цього заходу.

Презентації за темами «Захист персональних даних» та «Трудові відносини із мобілізованими працівниками» Ви можете безоплатно завантажити на порталі «Гаряча Лінія Кадровика».

Повний фотозвіт Конгресів шукайте у групі «Гаряча Лінія Кадровика» на нашій сторінці у Facebook. Також Ви маєте змогу ознайомитися з продуктами Цифрового видавництва Експертус та нашими майбутніми заходами в Інтернет-магазині.

Будемо раді бачити Вас не лише на наших заходах, але й серед наших читачів, слухачів, гостей.

З найкращими побажаннями напрям «Експертус Кадри» Цифрового видавництва Експертус

Особливості трудових договорів із сумісниками

Статті за темою

Усі статті за темою

Словник кадровика

Словник кадровика — це збірка спеціалізованих термінів і понять, які використовуються в галузі управління персоналом і кадрового обліку. Докладніше про словник кадровика та використання абревіатур в HR-сфері — у статті.
66

Заява про відстрочку через інвалідність військовозобов’язаного

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від армії для особи з інвалідністю, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
25815

Заява на відстрочку у зв’язку із навчанням

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку із навчанням, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
46302

Заява на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
33781

Заява на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім’ї

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім'ї. Його доволі часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
22701

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді