Зразок наказу про перенесення робочих днів

UA RU
Якщо роботодавець вирішив дотриматись рекомендацій КМУ про перенесення робочих днів, то має підготувати відповідний наказ. Зразок наказу про перенесення робочих днів у 2020 році — у статті. Але пам'ятайте про дедлайн. Встигніть вчасно ознайомити працівників з документом.

Перенесення робочих днів 2022


Відповідно до Розпорядження Кабміну від 23.10.2019 № 995-р робочий день з понеділка 06.01.2019 рекомендовано перенести на суботу 11.01.2019. Розпорядження актуальне для підприємств з п’ятиденним робочим тижнем та вихідними у суботу і неділю (ч. 3 ст. 67 КЗпП). Для ПФУ, ДП «Укрпошта», Державної казначейської служби та банківських установ воно не дійсне. Режим роботи банків визначає НБУ.

Примірна номенклатура справ служби діловодства на 2020 рік

Роботодавець вирішив скористатися рекомендаціями КМУ, має погодити наказ про перенесення робочих днів із виборним органом первинної профспілкової організації (профспілковим представником) (ч. 5 ст. 67 КЗпП). Потім письмово ознайомити працівників.

Наказ про перенесення робочих днів у 2020 році

наказ про перенесення робочих днів зразок

СКАЧАТИ

Увага! Згідно з частиною 3 статті 32 КЗпП зміна графіка роботи є зміною істотних умов праці. Маєте письмово сповістити працівників про перенесення робочих днів не пізніше ніж за два місяці до перенесення. Дедлайн ознайомлення з наказом про перенесення робочого дня у 2020 році — 06.11.2019.

Зразок наказу про перенесення робочих днівДізнайтеся, як оформляти відмітки про ознайомлення і що робити, якщо місця для них не вистачає

Наказ про перенесення робочих днів відносять до групи наказів з адміністративно-господарських питань, зареєструйте його у відповідному журналі.


Стаття підготовлена за матеріалами журналу "Кадровик-01"

зміст

Рекомендація місяця від редакції порталу «Кадровик-01»

Запрошуємо на вебінар «Як оформити відстрочку працівникам підприємства: алгоритм і судова практика», який відбудеться 11 липня. Спікер — адвокат, сертифікований експерт із військового обліку Леся Лавренюк

Щоб отримати сертифікат, реєструйтеся Система «Експертус Кадри» святкує День народження

Вебінар

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді