Кадрові звіти — 2023

UA RU
Автор
порталу «Кадровик-01»
Звіти, які потрібно готувати кадровику у 2023 році, дещо змінилися. Наші експерти уже актуалізувати зведену таблицю кадрових звітів 2023.

Процедура звітування постійно зазнає змін: державні органи щороку оновлюють традиційні звітні форми, вводять нові й навіть скасовують ті, що ми здавали з року в рік.

Щороку державні органи, органи місцевого самоврядування, підприємства, установи та організації складають і подають списки громадян, які підлягають приписці до призовних дільниць. У 2023 році Списки подають підприємства, де працюють юнаки 2007 року народження. Тобто ті, кому у 2024 році (рік приписки) виповниться 17 років. Скласти і подати Списки потрібно до 1 грудня 2023 року.

Списки подавайте до ТЦК, в зоні комплектування якого перебуває підприємство, або за задекларованим (зареєстрованим) місцем  проживання кожного допризовника.

Таблиця кадрових звітів у 2023 році

Не марнуйте час, перевіряючти терміни подання звітів та актуальність звітних форм. Фахівці Експертус Кадри перевірили їх за вас та підготували зведену таблицю.

Кадрові звіти — 2023

СКАЧАТИ ТАБЛИЦЮ



зміст

Рекомендація місяця від редакції порталу «Кадровик-01»

Запрошуємо на вебінар «Новий закон про мобілізацію — аналіз змін, наслідки», який відбудеться 9 травня. Спікер — юрист, сертифікований експерт з військового обліку Юлія Видиборець.

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, реєструйтеся Система «Експертус Кадри» святкує День народження

Новий закон про мобілізацію — аналіз змін, наслідки

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді