Статті за темою Компенсація за невикористану відпустку

Компенсація за невикористану відпустку при звільненні та заміна за бажанням працівника
Компенсація відпустки при звільненні — право працівників. Читайте у статті: що таке відпускні при звільненні; як розрахувати кількість днів компенсації за невикористану відпустку; коли можлива заміна відпустки грошовою компенсацією; чи законна грошова компенсація за невикористану відпустку без звільнення; як нараховується компенсація за невикористану відпустку?
185541
Калькулятор днів відпустки
Калькулятор відпусток онлайн — це помічник, який неодмінно стане у пригоді при оформленні відпустки працівникам, а також швидко розрахує кількість днів невикористаної відпустки чи скільки днів відпустки використано наперед
508723
Як виплачувати вихідну допомогу при звільненні
Роботодавцям слід пам’ятати як правило, — з працівником слід провести повний розрахунок при звільненні. Які є види виплати при звільненні та як вони різняться залежно від підстави звільнення, як нараховуються розрахункові та що містить в собі виплата компенсації при звільненні, які виплати при звільненні за власним бажанням передбачено законом — детально у статті
247210
Невикористана відпустка: розраховуємо та гасимо заборгованість
Відпустка є однією з найважливіших гарантій працівника, яка забезпечує йому право на відпочинок і відновлення сил після тривалої праці. Як правильно реалізувати невикористані дні відпустки та чи актуальна у використанні щорічна основна відпустка за минулий рік? Відповідь знайдете у статті.
29544
Наказ про виплату компенсації за невикористану відпустку: зразок
Грошовій компенсації підлягають лише окремі види відпусток, передбачені трудовим законодавством. Також не для всіх категорій працівників можна замінити частину відпустки компенсацією, якщо працівник не звільняється.
62719
Як розрахувати дні невикористаної відпустки при звільненні
Ні для кого не буде таємницею, що при звільненні працівнику виплачується грошова компенсація за дні невикористаної відпустки. Або навпаки — із заробітної плати працівника утримуються кошти, виплачені йому за використану наперед відпустку. Але щоб виплатити компенсацію або утримати виплачені наперед кошти, слід правильно розрахувати кількість днів відпустки, які працівник «заробив» до звільнення.
165308
Усе про відпустки: спецпідбірка для кадровика
Незабаром літо, а отже, — відпустка! Саме з цією порою асоціюється найактивніший сезон відпочинку. У фахівців кадрової справи — асоціації трохи інші. Адже саме на їхні плечі лягає обов’язок з оформлення відпусток усім працівникам. А це — справа не з найлегших…
43699
Небезпечні кадрові поради бухвидань
Кесарю кесареве, а кадровикові — кадрове! Деякі керівники міркують: «Навіщо виписувати кадрові журнали, якщо в бухгалтерських журналах висвітлюють і кадрові питання?» Якщо ваш директор не вважає за потрібне передплачувати професійне кадрове видання — покажіть цю статтю. Особлива увага — на штрафи.
4149