Статті за темою Кадрові новини

Стажування для студентів: як оформити
Стажування студентів на підприємстві — це можливість здобути практичний досвід за майбутньою професією. Які особливості оформлення стажування, укладення договору та оплати необхідно знати кадровику й роботодавцю, роз’яснюємо у статті.
6831
Виробничий календар на червень 2022 року
Воєнний стан в Україні продовжено до 23 серпня, тож за Законом № 2136 святкові та неробочі дні, а також обмеження щодо залучення до роботи в ці дні скасовуються. Норма робочого часу на червень 2022 змінилася. Щоб ви мали під рукою актуальну інформацію, команда Експертус Кадри підготували для вас виробничі календарі – шпалери для робочого столу. Скачайте, та нехай вони додають вам наснаги й оптимізму у перший місяць літа.
32470
Наказ про увільнення добровольця територіальної оборони: зразок
Коли працівник надав контракт добровольця територіальної оборони, видайте наказ про увільнення його від роботи зі збереженням середнього заробітку. Скористатеся зразком наказу від експертів Експертус Кадри
18713
Інспектор на порозі — це ще не перевірка. Держпраці проводить роз’яснювальну кампанію щодо профілактики коронавірусу
Якщо до вас завітав інспектор праці з роз’ясненнями щодо коронавірусу, не лякайтеся. Це — не перевірка, а інформаційний захід для роботодавців та працівників.
1429
Гороскоп для кадровика на 2020 рік
Для тих, хто довіряє зіркам, ми підготували професійний кадровий гороскоп на 2020 рік. Дізнайтеся, які події чекають на кожен знак зодіаку в 2020 році
7060
Відстояти свої права перед перевіряльниками та керівником допоможе вересневий номер журналу «Кадровик-01»
Ви вже відчули подих вересня та спрагу до навчання? Справжньому професіоналу завжди цікаво вчитися. Нові знання — міцні цеглинки у фундаменті успіху та впевненості у своїх силах. У вересневому номері журналу на вас чекають цінні уроки, що допоможуть вберегти себе та підприємство від порушення закону.
1216
З Днем Незалежності!
Україні 28 років. Вітаємо зі святом! Зичимо нашій державі миру та розквіту.
1060
Закон про державну мову: що має знати кадровик
Новий закон про державну мову стосується всіх українців. Кому доведеться засвідчувати мовний рівень на іспиті? Від кого вимагатимуть додаткових документів для прийняття на роботу? Та за що згідно з законом штрафуватимуть кадровиків? Детально про важливі нововведення — у статті.
15548