Гороскоп для кадровика на 2020 рік

Для тих, хто довіряє зіркам, ми підготували професійний кадровий гороскоп на 2020 рік. Дізнайтеся, які події чекають на кожен знак зодіаку в 2020 році

Підготувала Експертна група астрологів Експертус Кадри

Штатні астрологи журналу «Кадровик-01» цілодобово спостерігають за зірками, що сяють над Верховною Радою, Кабміном та іншими доленосними установами. На мапі зоряного неба народжується наднова зоря — Трудовий кодекс, чорна діра насувається на сузір’я Трудових книжок.

Хоч які зміни віщує день прийдешній, 2020 рік буде для вас вдалим. Із небесною канцелярією ми про це домовилися.

Овни (з 21 березня по 20 квітня)

Про упертість Овнів ходять легенди. Але саме ця риса — їх головний помічник у 2020 році. У найвідповідальніші робочі моменти вони прийматимуть правильні рішення. Овнам подобається вчитися і пізнавати щось нове. Зірки пророкують кадровикам цього знаку додаткові знання, після чого їх чекає підвищення на посаді. У цьому Овнам допоможе навчання на курсах підвищення кваліфікації керівників і працівників кадрових служб від журналу «Кадровик-01». Обирайте зручний варіант — очне навчання в Києві або дистанційний онлайн-курс «Вища школа кадровика». Дізнатися більше про формати та програми навчання зможете за телефоном: 0 800 212 312.

Тельці (з 21 квітня по 21 травня)

Телець — людина ґрунтовна, до будь-якої справи ставиться серйозно. Зірки пророкують цьому знаку випробування. Можливо, в його компанію наскочить перевірка. Але саме завдяки професіоналізму Тельця все пройде гладко. Покарань з боку перевіряльників не буде, а ось премію кадровик-Телець обов’язково отримає. Адже саме він знав, за що штрафують кадровика і як пом’якшити покарання. Перечитайте статтю у № 3/2019.

Близнюки (з 22 травня по 21 червня)

Близнюки — це кадровики, які вирізняються на тлі своїх колег. Вони у будь-якій ситуації швидко знаходять правильне рішення і виробляють власну стратегію. У 2020 році доведеться опрацьовувати багато лікарняних. Будьте обережні: є ризик отримати фальшивку. Щоб себе убезпечити, пильно перевіряйте, чи приймати листок непрацездатності. Перечитайте статті про лікарняні.

Раки (з 22 червня по 23 липня)

Раки в роботі передусім цінують стабільність, але при цьому постійно стежать за професійними нововведеннями. Вони намагаються все передбачити заздалегідь. Зірки віщують, що в 2020 році саме це вміння їм знадобиться, адже має відбутися непростий перехід з паперових на електронні трудові книжки, зі старенького КЗпП — на потужний Трудовий кодекс. Подбайте завчасно про передплату журналу «Кадровик-01» на 2020 рік, щоб крокувати в ногу з часом. Швидка передплата — за телефоном 0 800 212 312.

Леви (з 24 липня по 23 серпня)

Лев — один з найяскравіших знаків. Це лідери, які завжди підкорюють професійні вершини, йдуть попереду колег. Зірки обіцяють Левам у 2020 році серйозні зміни. Можливо, ви засиділися на одному місці і час шукати перспективнішу роботу. Зірки радять у новій компанії зосередитись на взаємодії з шефом. Від того, як ви збудуєте стосунки з керівником, залежить, чи вдасться втілити свої ідеї і чи складеться ваша кар’єра. Опануйте завчасно прийоми, що допоможуть налагодити спілкування з начальником. Він цінуватиме вас і усвідомить, наскільки результати вашої роботи важливі для бізнесу.

Діви (з 24 серпня по 23 вересня)

Діви — ідеальні кадровики. Вони завжди бездоганно завершують поточні справи, а в підсумку — і весь діловодний рік. Секрет Діви — вона знає, де ховається підказка.

Діви не терплять безладу, уміло організовують робочий день. Зірки пророкують: у 2020 році саме ви врятуєте керівництво. Керівник вимагатиме звільнити працівника пенсійного віку. Але ви зможете аргументувати, що таке звільнення небезпечне, і захистите керівника від судової тяганини.

image66

Терези (з 24 вересня по 23 жовтня)

Терезів люблять колеги і цінує директор. Вони неконфліктні, якісно працюють, заздалегідь продумують план, перш ніж за щось братися. Графік відпусток Терези почали розробляти ще в листопаді, а план роботи на 2020 рік склали на початку грудня.

Скорпіони (з 24 жовтня по 22 листопада)

Працівник цього знаку — знахідка для компанії. Скорпіона-кадровика неможливо налякати складним завданням. Будь-які неординарні ситуації тільки додають йому азарту. Зірки пророкують у 2020 році одну з таких ситуацій: сумісника звільнять з основного місця роботи, і тільки Скорпіон точно знатиме, як перевести цінного фахівця на основну роботу.

Стрільці (з 23 листопада по 21 грудня)

Стрільці-кадровики завжди творчо підходять до робочих проблем. До того ж вони щиро переживають за колег і готові допомогти. У 2020 році представники цього знаку можуть постраждати через надмірне співчуття. Працівник-прогульник умовив керівника звільнити його за угодою сторін, а не «за статтею». Ситуація загрожує неприємностями. Заздалегідь дізнайтеся, чим ризикує компанія.

Козороги (з 22 грудня по 20 січня)

Кадровик-Козоріг — спокійний і розсудливий. Він часто жертвує власним часом на користь роботи. Керівництво цінує це і завжди прислухається до нього. У 2020 році керівник може звернутися до Козорога з проханням — поставити підпис за працівника, який звільнився і забув підписати документ. Не піддайтеся на провокації. Зірки попереджають про серйозні наслідки.

Водолій (з 21 січня по 19 лютого)

Працівники-Водолії вміють швидко перелаштовуватися, переходити з одного завдання на інше, але якість роботи залишається найвищою. Вони вивчають заздалегідь усю нормативну базу, знають усі майбутні зміни. Ймовірно, що в 2020 році керівник запропонує Водолію омріяне підвищення — очолити відділ кадрів або новий підрозділ. Не зволікайте, погоджуйтеся. Зірки на вашому боці. Особливо якщо встигнете пройти дистанційний курс «Управління відділом кадрів» у Вищій школі кадровика.

Риби (з 20 лютого по 20 березня)

Риби-кадровики в роботі завзяті, витривалі й скрупульозні. У них розвинена інтуїція. Саме вона в 2020 році допоможе Рибам не лише врятувати директора від величезного штрафу, а й отримати у вдячність приємний бонус — премію. Зірки схвильовані: можуть трапитися проблеми з працівником, який два роки не ходив у відпустку. Але ви швидко виправите ситуацію, щоб запобігти порушенню.

Насамкінець

Зірки віщують, що 2020 рік буде не тільки переступним, а й переламним. Чекаємо на докорінне оновлення кадрового законодавства. Але не покладайтеся на самі пророцтва. Прихильність долі здобуде той, хто не боїться жити в епоху змін і відкритий до нових знань.

Узгодити щоденну роботу з усіма новаціями допоможе ваш «Кадровик-01». Дбайте завчасно про продовження передплати. Обирайте зручний для себе формат — паперовий журнал чи електронний. Оптимальний варіант = папір електронна версія. Новий номер буде напохваті, а інтерактивний пошук в е-журналі допоможе швидко знайти відповідь на будь-яке запитання в електронному архіві номерів з 2015 року.

«Кадровик-01» та 12 знаків зодіаку бажають вам щасливого Нового року!


Стаття підготовлена за матеріалами журналу "Кадровик-01"

Рекомендація місяця від редакції порталу «Кадровик-01»

Запрошуємо на вебінар «Перевірки Держпраці під час воєнного стану», який відбудеться 23 травня. Спікер — посадова особа Держпраці. У програмі — підстави для перевірки, як уникнути штрафів, різниця між трудовим договором і ЦПХ.

❗️Якщо хочете отримати персональну відповідь від посадової особи Держпраці, поставте запитання до 20 травня включно в чат вебінару❗️

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, реєструйтеся Система «Експертус Кадри» святкує День народження

Перевірки Держпраці під час воєнного стану

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді