Набрали чинності Умови оплати праці «гвардійців»

Набрали чинності Умови оплати праці працівників (невійськовослужбовців) льотного, льотно-підйомного, інженерно-технічного складу авіації Національної гвардії України, затверджені наказом МВС від 06.08.2014 № 781

Набрали чинності Умови оплати праці працівників (невійськовослужбовців) льотного, льотно-підйомного, інженерно-технічного складу авіації Національної гвардії України, затверджені наказом МВС від 06.08.2014 № 781.

Набрав чинності наказ Міністерства внутрішніх справ України «Про затвердження Умов оплати праці працівників (невійськовослужбовців) льотного, льотно-підйомного, інженерно-технічного складу авіації Національної гвардії України» від 06.08.2014 № 781, згідно з яким встановлено посадові оклади (тарифні ставки) працівників з 01 жовтня 2014 року відповідно в таких розмірах:

першого тарифного розряду — 1218 гривень;

другого тарифного розряду — 1223 гривні;

третього тарифного розряду — 1233 гривні;

четвертого тарифного розряду — 1243 гривні;

п’ятого тарифного розряду — 1253 гривні;

шостого тарифного розряду —1263 гривні.

Також зазначеним наказом установлено надбавки (за почесні та спортивні звання, за знання та використання в роботі іноземної мови тощо) та доплати (за роботу в нічний час, суміщення професій (посад) та ін.). 

Письмові комунікації для кадровика

Статті за темою

Усі статті за темою

Що входить до страхового стажу?

Під час війни трудове законодавство зазнає чималих змін. У результаті перед роботодавцями та працівниками постає питання: як зараховується стаж і як він впливає на нарахування пенсії?
55601

Графік відпусток: бланк та зразок оформлення

Бланк графіку відпусток — це документ, який дозволяє організації планувати і контролювати відпустки працівників протягом року. Щоб дізнатися, що передбачає графік відпусток (рекомендована форма), читайте цю статтю.
62282

Резюме у роботі кадровика

Резюме — це перший документ, який бачить роботодавець. Його мета — надати роботодавцю чітке уявлення про те, чому саме цей кандидат підходить для вакансії. Як обрати працівника за резюме? Відповідь на це та інші питання а також резюме (шаблон) — у статті.
1316

Різниця між дистанційною та надомною роботою та правила її оформлення

Надомна та дистанційна робота 2024 року не втрачає своєї актуальності через дію воєнного стану в країні. Щоб легко орієнтуватися надомна чи дистанційна робота та оформляти їх правильно, дізнайтеся, що спільного мають ці два види віддаленої роботи та чим саме вони відрізняються.
4839

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді