Запрошуємо взяти участь у семінарі «Мобілізація: дії кадрової служби»

Найгарячіша тема сьогодення для кадровиків України — призов і мобілізація в Україні — 2014 р. Спеціально для Вас ми проводимо щотижневі ланчі для кадровиків у форматі живого діалогу з лекторами. Експрес-семінар з можливістю зворотного зв'язку від редакції журналів «Кадровик-01» і «Бібліотека Кадровика». Дізнайтеся, як повинен діяти роботодавець у разі призову працівника на військову службу. Будуть розглянуті найактуальніші теми, найгарячіші питання.

Міжнародний центр фінансово-економічного розвитку (Експертус), журнали «Кадровик-01» та «Бібліотека Кадровика», експертно-правова система «Експертус Кадри» запрошують узяти участь у семінарі «Мобілізація: дії кадрової служби», який відбудеться 29 квітня 2014 року в м. Київ.

НАВЧАННЯ ПРОВОДИТЬ:

Юлія ВИДИБОРЕЦЬ — головний редактор експертно-правової системи «Експертус Кадри», юрист у сфері трудового права, автор численних публікацій у журналах «Кадровик-01», «Бібліотека Кадровика», «Головбух:БЮДЖЕТ»

У ПРОГРАМІ СЕМІНАРУ:

  • Працівника призвано на військову службу у зв’язку з мобілізацією: дії кадрової служби
  • Увільнення працівника від роботи у зв’язку з участю у навчальних військових зборах

ВАРТІСТЬ УЧАСТІ В СЕМІНАРІ — 350 грн. (з ПДВ)

Передплатникам видань Видавничого дому Експертус знижка 10% — 315 грн. (з ПДВ)

Детальніша інформація в нашому Інтернет-магазині

Особливості трудових договорів із сумісниками

Статті за темою

Усі статті за темою

Зразок Акта про знищення документів

Документи, строк зберігання яких закінчився, включають до Акта про вилучення для знищення документів, не внесених до НАФ. Форму Акта та порядок його складання, погодження та затвердження встановлюють Правила організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях, затверджені наказом Мін’юсту від 18.06.2015 № 1000/5
70358

Курси кадровиків

Здобувати освіту онлайн – не лише тренд, а й спосіб зекономити час і кошти на дорогу, підлаштувати під себе розклад і перейняти досвід від кращих фахівців у своїй галузі. Які дистанційні курси для кадровиків обрати?
15861

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді