Не залишайтеся сам на сам з проблемами і запитаннями без відповідей!

Передплачуйте «Кадровик-01» на 2017 рік!

Аби гарантовано одержувати професійну підтримку у прийдешньому році, варто подбати про передплату на «Кадровик-01» уже зараз.

У кожному номері експерти ретельно досліджують нагальні кадрові питання, аби мати змогу надавати вам вичерпну методичну підтримку. Традиційно у фокусі професійного журналу — законодавчі зміни, яких у наступному році очікуємо чимало. Розгляд складних робочих ситуацій у формі покрокових алгоритмів не дасть вам жодного шансу зробити помилку. Також для вас зразки документів, які завжди необхідно мати під рукою.

Крім того, передплатники матимуть змогу безплатно брати участь у щоквартальнихвебінарах та одержувати персональну підтримку експертів телефонної Гарячої Лінії Кадровика.

Зауважимо, що журнал «Кадровик-01» можна передплатити як у друкованому, так і в електронному форматі.

Електронний журнал відкрив для читачів нові можливості: миттєву доставку, зручний пошук матеріалів, архів номерів журналу з 2015 року, тематички, активні посилання на повні тексти документів, онлайн-тести, форми та зразки документів.

Ми маємо для вас ВИГІДНУ ПРОПОЗИЦІЮ — передплачуйте друковану версію журналу та отримуйте знижку 70% на електронну версію.

Особливості трудових договорів із сумісниками

Статті за темою

Усі статті за темою

Словник кадровика

Словник кадровика — це збірка спеціалізованих термінів і понять, які використовуються в галузі управління персоналом і кадрового обліку. Докладніше про словник кадровика та використання абревіатур в HR-сфері — у статті.
49

Заява про відстрочку через інвалідність військовозобов’язаного

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від армії для особи з інвалідністю, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
25776

Заява на відстрочку у зв’язку із навчанням

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку із навчанням, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
46122

Заява на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
33712

Заява на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім’ї

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім'ї. Його доволі часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
22634

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді