Останній цьогорічний номер «Кадровика-01» готовий дивувати!

Зима лише набирає обертів, проте добігають кінця і календарний, і робочий рік. Ось і завершили черговий робочий цикл експерти професійного помічника «Кадровик-01», 12-й номер якого вже побачив світ.

Наприкінці року справ у кадровика чимало. Підбити підсумки року — робочого загалом і діловодного зокрема, закрити підсумковими записами журнали реєстрації і номенклатуру справ, підготувати нові облікові форми, спланувати роботу з персоналом на перспективу, прикрасити ялинку вдома і в кабінеті... І відтак в піднесеному настрої збиратися на бал, даруйте, на корпоратив!

Щоб якомога легше справитися з усіма грудневими клопотами та швидше завершити усі цьогорічні справи, ми підготували для вас низку консультацій, які неодмінно у цьому допоможуть. Серед них, зокрема:

та багато інших статей.

За традицією у 12-му номері подано Тематичний покажчик матеріалів журналу «Кадровик-01», опублікованих у 2016 році. Тому неодмінно скористайтеся ним та перевірте, чи не пропустили ви щось корисне упродовж року.

«Кадровик-01» — це більше, ніж просто журнал. У новому році на читачів чекають нові безплатні вебінари з нагальних тем кадрової практики. Є ще одна неймовірна новина. Вже в січні ваша телефонна Гаряча Лінія Кадровика працюватиме в режимі 24/7. Цілодобово. Сім днів на тиждень.

А ще ми написали для вас нову електронну книжку про вічні цінності. Тобто, про трудові книжки. Незабаром відкриємо…

З теплом та любов’ю ваш «Кадровик-01»

Особливості трудових договорів із сумісниками

Статті за темою

Усі статті за темою

Словник кадровика

Словник кадровика — це збірка спеціалізованих термінів і понять, які використовуються в галузі управління персоналом і кадрового обліку. Докладніше про словник кадровика та використання абревіатур в HR-сфері — у статті.
47

Заява про відстрочку через інвалідність військовозобов’язаного

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від армії для особи з інвалідністю, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
25750

Заява на відстрочку у зв’язку із навчанням

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку із навчанням, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
45990

Заява на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
33674

Заява на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім’ї

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім'ї. Його доволі часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
22571

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді