НАДС та вебсайт Work.ua запускають спільний проєкт

Усі актуальні вакансії державної служби додаються та оновлюються на сайті автоматично у розділі «Державні організації».

НАДС та вебсайт Work.ua запускають спільний пілотний проєкт

Національне агентство України з питань державної служби розпочинає пілотний проєкт з видачі даних про актуальні вакансії з career.gov.ua на вебсайт з пошуку роботи Work.ua.

Автоматичну видачу даних забезпечує API (Application Programming Interface) — інтерфейс програмування, який дозволяє ІТ-сервісам взаємодіяти між собою, отримувати доступ до інформації та обмінюватися даними.

До цього часу інформація про державні вакансії з career.gov.ua додавалась і оновлювалась на портали з пошуку роботи вручну, що не дозволяло оперативно вносити зміни і підтримувати актуальний перелік вакансій. Відтепер, за допомогою API, дані оновлюються автоматично. Кандидати дізнаватимуться про відкриті вакансії та братимуть участь у конкурсах.

НАДС та вебсайт Work.ua запускають спільний пілотний проєктДізнайтеся, який документ про володіння державною мовою подавати учаснику конкурсу на держслужбу

Голова НАДС Олександр Стародубцев наголосив: «Важливо надавати інформацію про вакансії там, де кандидати зазвичай ці вакансії шукають. Для НАДС публікація вакансій на сайтах з пошуку роботи — це додатковий потужний інструмент для залучення кандидатів, разом із порталом career.gov.ua та Career-бот в месенджері Telegram».

Нагадуємо, що нещодавно було створено чат-бот в месенджері Telegram для пошуку актуальних вакансій на порталі carrer.gov.ua.

Також НАДС запустило Портал управління знаннями, на якому міститься понад 400 програм для безоплатного професійного навчання державних службовців, голів місцевих державних адміністрацій та їхніх заступників, а також посадових осіб місцевого самоврядування.

Наразі ведуться переговори з іншими провідними онлайн-ресурсами з пошуку роботи щодо видачі даних по вакансіях через API.

За інформацією Урядового порталу

Особливості трудових договорів із сумісниками

Статті за темою

Усі статті за темою

Присвоєння рангу при прийнятті на державну службу

Закон України «Про державну службу» від 10.12.2015 № 889-VIII (далі — Закон № 889) передбачає такі поняття, як «категорії посад державної служби» та «ранги державних службовців». Насправді, таке нормативно-правове закріплення є досить позитивним досвідом, адже дозволяє не тільки розмежовувати рівень відповідальності різних посадовців, але і сприяє тенденції просування по службі
64136

Особова справа державного службовця

Служба управління персоналом державного органу приділяє чимало часу роботі з особовими справами державних службовців. Щоб заощадити час кадровикам, ми підготували перелік документів та порядок ведення особових справ держслужбовців.
40301

Зразок написання автобіографії

Автобіографія — це документ-життєпис, який особа складає сама про себе. Як правильно написати автобіографію? У якій послідовності? Дізнайтеся зі статті. У пригоді стане бланк автобіографії та зразок написання для держслужбовця
564036

Особова картка державного службовця

НАДС востаннє змінювало форму особової картки державного службовця у червні 2020 року. Однак особова картка держслужбовця, нова форма якої міститься у статті, до цього часу викликає низку питань. Як заповнювати особову картку держслужбовця? Що має містити заповнена особова картка державного службовця? Відповіді шукайте у статті.
44318

Обчислення стажу державної служби

При прийнятті особи на державну службу їй обчислюють стаж державної служби. Цей стаж дає право на встановлення державному службовцю надбавки за вислугу років, надання додаткової оплачуваної відпустки
43408

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді