Здайте до 28 лютого звіт 10-ПІ про виконання нормативу працевлаштування осіб з інвалідністю

Швидко та правильно скласти звіт допоможе наш новий Калькулятор

Здайте до 28 лютого звіт 10-ПІ про виконання нормативу працевлаштування осіб з інвалідністю

Приклад оформлення звіту 10-ПІ

Звіт за формою 10-ПІ подають до Фонду соцзахисту осіб із інвалідністю роботодавці, у яких середньооблікова чисельність штатних працівників за рік становить 8 і більше осіб (ст. 19 Закону України «Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні» від 21.03.1991 № 875-XII).

Остання дата подання звіту — 01.03.2020. В цьому році це неділя, тому останній день, щоб подати звіт, — п’ятниця 28 лютого.

Підготуйте звіт або перевірте правильність вашого розрахунку за допомогою «Калькулятора розрахунку нормативу для працевлаштування осіб з інвалідністю»

Здайте до 28 лютого звіт 10-ПІ про виконання нормативу працевлаштування осіб з інвалідністюРОЗРАХУВАТИ ➤

Детальні настанови та алгоритм складення звіту знайдете у другому номері журналу «Кадровик-01» за 2020 рік: Як скласти звіт 10-ПІ.

Користуйтесь нашими порадами та працюйте швидко і легко!

Особливості трудових договорів із сумісниками

Статті за темою

Усі статті за темою

Кадрові звіти 2025

Кадрові звіти 2025 року є важливою частиною управлінського обліку на підприємствах і допомагають моніторити та аналізувати різні аспекти управління персоналом. Які кадрові звіти складати у 2025 році та як це робити — читайте у статті.
143

Типова форма П-2 «Особова картка працівника»

Особова картка — основний обліковий документ будь-якого працівника. Для зручності ведення документації затверджена типова форма П-2 (особова картка працівника), що є прикладом уніфікації первинного обліку. Для чого потрібна форма П-2? Які особливості заповнення передбачає бланк П-2 (особова картка працівника)? Чи заповнюється картка П-2 для сумісників? Відповіді на ці питання — у статті.
14436

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді