НАЗК роз’яснює, як правильно заповнювати декларацію внутрішньо переміщеним особам

Національне агентство продовжує відповідати на запитання, що найчастіше надходять на «гарячу лінію».

НАЗК роз’яснює, як правильно заповнювати декларацію внутрішньо переміщеним особам

Типові помилки у деклараціях: перевірте себе ⇗

Внутрішньо переміщенні особи вагаються, яку саме інформацію щодо реєстрації місця проживання зазначати у розділі «Інформація про суб’єкта декларування» декларації?

НАЗК наголошує:

Місце фактичного проживання внутрішньо переміщеної особи, зазначене у Довідці про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, не є місцем її реєстрації.

Суб’єкти декларування, які є внутрішньо переміщеними особами, у блоці полів «Зареєстроване місце проживання» мають внести відомості про зареєстроване місце проживання згідно з відміткою в паспорті громадянина України.

У блоці полів «Місце фактичного проживання або поштова адреса, на яку Національне агентство з питань запобігання корупції може надсилати кореспонденцію суб’єкту декларування» слід зазначати адресу фактичного місця проживання станом на кінець звітного періоду або поштову адресу для отримання кореспонденції від НАЗК.

За інформацією НАЗК

Особливості трудових договорів із сумісниками

Статті за темою

Усі статті за темою

Затвердження, погодження та призначення відповідального за антикорупційну програму юридичної особи

Яким вимогам має відповідати антикорупційна програма юридичної особи? Яку назву посади передбачити в штатному розписі для особи, відповідальної за її реалізацію? Чи можна поєднати виконання цієї функції з безпосередніми посадовими обов’язками? Про це і не тільки — тут і зараз
7349

Запобігання корупції в органах державної влади і місцевого самоврядування

Ухвалене наприкінці 2014 року нове антикорупційне законодавство визначило стратегію антикорупційної політики держави, створило правові, організаційні й інституційні засади її діяльності у сфері запобігання та протидії корупції.
3479

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді