Свіжий номер 04 «Кадровика-01». Ми обов’язково впораємося!

З таким масштабним викликом світ зіткнувся вперше. Наслідки пандемії відчув на собі кожен. Принаймні затяжний карантин зачепив практично всіх. У цій ситуації кадровики знову впевнилися, наскільки важливою є їхня робота. А керівники оцінили, яке щастя мати в команді кадровика-професіонала.

Свіжий номер 04 «Кадровика-01» вже чекає на вас

Нестандартна ситуація вимагає нестандартних рішень. Можливо, до цієї весни ви ще ніколи не мали справи з дистанційною роботою, оголошенням простою чи самоізоляцією працівників. Але тепер ваша скарбничка кадрового досвіду поповниться і такими знаннями.

Цей номер — унікальний. Ми назвали його антикризовим. У ньому — матеріали, які екстрено створювали для вас експерти останні два тижні.

Почніть зі статті про Закон № 530 та статті-дороговказу. Вони розкладуть по поличках всі варіанти роботи в умовах карантину або оформлення відсутності працівників.

Ми розуміємо, що багато наших постійних читачів наразі працюють удома і не мають доступу до підшивки журналів, у яких також чимало цінної інформації для сьогоднішньої ситуації. Тому ми даруємо всім передплатникам друкованого журналу доступ до електронної версії. Впевнена, що ви оціните ті переваги, які має е-журнал. Це пошук, архів, зв’язки між статтями, посилання на нормативні акти, калькулятори, зразки документів у форматі Word і найголовніше — можливість читати найважливіші статті ще до виходу номера. Цю перевагу особливо відчули читачі е-журналу у березні — вони малу змогу вивчати термінові статті щодо карантину та одразу використовувати поради експертів на практиці.


>>> Інструкція із підключення до електронного журналу


Особливості трудових договорів із сумісниками

Статті за темою

Усі статті за темою

Заява про відстрочку через інвалідність військовозобов’язаного

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від армії для особи з інвалідністю, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
25454

Заява на відстрочку у зв’язку із навчанням

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку із навчанням, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
44104

Заява на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
33161

Заява на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім’ї

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім'ї. Його доволі часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
22085

Що входить до страхового стажу?

Під час війни трудове законодавство зазнає чималих змін. У результаті перед роботодавцями та працівниками постає питання: як зараховується стаж і як він впливає на нарахування пенсії?
56740

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді