Заклади Львова, що не дотримують карантинних вимог, закривають

Підстави для закриття закладів — відсутність термометрії, антисептиків, робота без масок та рукавичок

Заклади Львова, що не дотримують карантинних вимог, закривають

Спеціальні моніторингові групи перевіряють , як суб'єкти господарювання та міський транспорт дотримують карантинних заходів. Перевірки проходять на виконання доручення міської комісії з питань ТЕБ і НС.

Вихід із карантину: зразки документів

Якщо виявляють порушення, складають протоколи та штрафи. Також виносять питання на міську комісію з питань ТЕБ і НС щодо призупинення діяльності порушників. Про це повідомила Ірина Маруняк, заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства.

«Обласна комісія прийняла рішення про продовження карантину у Львові та області. Динаміка захворювання на коронавірус не йде на спад. Наші лабораторії працюють на максимум. В місті посилений контроль моніторинговими групами. Фіксуємо порушення — закриваємо такий магазин, ТРЦ, ринок, літній майданчик. Друзі, не нехтуйте правилами карантину. Останні 3 місяці самоорганізація львів`ян була і є прикладом для всієї країни. Тримаємось! Разом все переможемо! Бережіть себе та рідних!", — зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Моніторингові групи працюють у складі працівників райадміністрацій за участю працівників Держпродспоживслужби та правоохоронних органів. Такі групи були сформовані та працюють з початку карантину.

Заклади Львова, що не дотримують карантинних вимог, закривають
ІРИНА ЖИТКОВАкерівник групи експертів Експертус Кадри
Карантин змусив усіх підлаштовуватися під нові умови роботи. Звичні робочі процеси дещо ускладнилися або й узагалі стали неможливими. Як діяти кадровику, якщо необхідно звільнити працівника

Рейди проводитимуть щодня у посиленому режимі. При виявленні порушень буде прийматись рішення міською комісією ТЕБ і НС щодо припинення діяльності тих чи інших суб'єктів господарювання, якщо вони не дотримуються протоколів, напрацьованих комісією. Розмір штрафу для порушників — від 17 до 34 тис. грн.

07.06.2020 через зафіксовані порушення призупинили діяльність кіоска з продажу хот-догів на вул. Грінченка, 2−4. Підприємець працював без маски та рукавичок, у закладі був відсутній антисептик. Кіоск закрито, на місці учасниками моніторингової групи складено протокол.

Загалом за 07.06.2020 моніторінгові групи обстежили 366 об`єктів, надали 28 попереджень, склали 1 протокол та рекомендували закрити через порушення один суб'єкт господарювання.

06.06.2020 перевірили 419 об'єктів. Як наслідок, надано 36 попереджень та складено 1 протокол.

У зв'язку з виявленими 6 червня порушеннями карантинних заходів вирішено призупинити діяльність закладу «Шаурма Львів», що на пл. Галицька, 10, та магазину «Сувеніри», що на вул. Краківська, 14.

У магазині сувенірів був відсутній пристрій для вимірювання температури, заміри температури не проводились.

За матеріалами Львівської міської ради

image50

Особливості трудових договорів із сумісниками

Статті за темою

Усі статті за темою

Словник кадровика

Словник кадровика — це збірка спеціалізованих термінів і понять, які використовуються в галузі управління персоналом і кадрового обліку. Докладніше про словник кадровика та використання абревіатур в HR-сфері — у статті.
105

Заява про відстрочку через інвалідність військовозобов’язаного

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від армії для особи з інвалідністю, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
26191

Заява на відстрочку у зв’язку із навчанням

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку із навчанням, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
48263

Заява на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
34319

Заява на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім’ї

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім'ї. Його доволі часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
23288

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді