Карантинні обмеження для закладів освіти у регіонах з «помаранчевим» та «червоним» рівнем епідемічної небезпеки

У регіонах із значним поширенням COVID-19 карантинні обмеження не дозволять здобувачам освіти 1 вересня розпочати навчальний процес в класах, аудиторіях, лабораторіях та спортзалах.

Карантинні обмеження для закладів освіти у регіонах з «помаранчевим» та «червоним» рівнем епідемічної небезпеки

Відповідно до постанови КМУ від 22.07.2020 № 641 на території регіону з «помаранчевим» рівнем епідемічної небезпеки заборонено відвідувати заклади освіти здобувачами освіти групами кількістю більше ніж 20 осіб, крім закладів дошкільної та загальної середньої освіти.

Карантин продовжено до 31 серпня. Що заборонено?

У регіоні з «червоним» рівнем небезпеки здобувачам освіти заборонено відвідувати заклади освіти.

На території регіонів з «помаранчевим» та «червоним» рівнем епідемічної небезпеки органи державної влади та місцевого самоврядування можуть застосовувати додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи в межах компетенції.

Карантинні обмеження для закладів освіти у регіонах з «помаранчевим» та «червоним» рівнем епідемічної небезпеки

Карантинні обмеження для закладів освіти у регіонах з «помаранчевим» та «червоним» рівнем епідемічної небезпекиДізнайтеся, кому з працівників роботодавець зобов’язаний робити працівникам тести на коронавірус (COVID-19)

На період дії карантину тимчасово (до 1 вересня 2020) дозволено проводити акредитації освітніх програм підготовки здобувачів вищої освіти у віддаленому (дистанційному) режимі, а також ухвалювати рішення про умовну (відкладену) акредитацію освітніх програм без проведення або з частковим проведенням акредитаційної експертизи.

Олена Петровська,

експерт Експертус Кадри

Особливості трудових договорів із сумісниками

Статті за темою

Усі статті за темою

Словник кадровика

Словник кадровика — це збірка спеціалізованих термінів і понять, які використовуються в галузі управління персоналом і кадрового обліку. Докладніше про словник кадровика та використання абревіатур в HR-сфері — у статті.
49

Заява про відстрочку через інвалідність військовозобов’язаного

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від армії для особи з інвалідністю, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
25776

Заява на відстрочку у зв’язку із навчанням

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку із навчанням, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
46120

Заява на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
33711

Заява на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім’ї

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім'ї. Його доволі часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
22630

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді