Київ — «жовтий», вісім адміністративно-територіальних одиниць — «червоні»

Очільник МОЗ повідомив про підсумки засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

Київ — жовтий, вісім адміністративно-територіальних одиниць — червоні

Як підприємству втриматися на плаву під час коронакризи

За підсумками засідання Державної комісії з питань ТЕБ та НС 13 серпня вісім адміністративно-територіальних одиниць через значне поширення COVID-19 віднесено регіонів із червоним рівнем епідемічної небезпеки. До них потрапили: Городенківський та Косівський райони Івано-Франківської області, м. Самбір Львівської області, м. Біляївка Одеської області, м. Дубно, Костопільський та Рівненський райони Рівненської області, Кіцманський район Чернівецької області.

Київ — жовтий, вісім адміністративно-територіальних одиниць — червоні

Чи обов’язково проводити ІФА-тестування на антитіла до COVID-19 для працівників

Міністр охорони здоров’я Максим Степаном на брифінгу за підсумками засідання додав, що на основі епідеміологічних даних станом на 12.08.2020 до переліку регіонів зі значним поширенням COVID-19 відносяться Київ, Волинська, Закарпатська, Івано-Франківська, Львівська, Одеська, Рівненська, Тернопільська, Харківська та Чернівецька області.

«Тобто це ті області, у яких на всій території перевищено показник виявлення нових випадків захворювання — 40 на 100 тисяч населення за 14 днів. На території цих регіонів було визначено різні рівні небезпеки в залежності від епідемічної ситуації», — уточнив Міністр Максим Степанов.

Одночасно, у Львівській області через те, що 5 днів поспіль показник заповненості ліжок становив понад 50%, був встановлений «помаранчевий рівень». Київ потрапив до жовтої категорії епідемічної небезпеки за показником захворюваності на COVID-19 за 14 днів на 100 тисяч населення.

Вся інформація щодо поділу регіонів за рівнем епідеміологічної небезпеки буде розміщена на сайтах МОЗ та КМУ.

За інформацією МОЗ





Особливості трудових договорів із сумісниками

Статті за темою

Усі статті за темою

Словник кадровика

Словник кадровика — це збірка спеціалізованих термінів і понять, які використовуються в галузі управління персоналом і кадрового обліку. Докладніше про словник кадровика та використання абревіатур в HR-сфері — у статті.
111

Заява про відстрочку через інвалідність військовозобов’язаного

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від армії для особи з інвалідністю, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
26525

Заява на відстрочку у зв’язку із навчанням

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку із навчанням, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
48650

Заява на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
34452

Заява на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім’ї

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім'ї. Його доволі часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
23412

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді