Кампанія оцінювання антикорупційних уповноважених завершується вже через тиждень

Дедлайн — 22 лютого 2021 року

Тиждень до завершення кампанії оцінювання антикорупційних уповноважених

Зараз вже 4839 уповноважених авторизувалися у формі оцінювання (з них — 2876 осіб подали форми оцінювання).

Чи подавати декларацію керівнику державного підприємства

Щоб подати звіт, потрібно узагальнити дані про свою діяльність у 2020 році, заповнити онлайн-форму оцінювання та направити електронною поштою до НАЗК або у паперовій формі лист-підтвердження з реєстраційним номером поданої форми на адресу НАЗК в Києві.

Алгоритм дій для уповноважених територіальних органів, районних державних адміністрацій, підприємств, установ, організацій, що належать до сфери управління державного органу:

  • заповнити онлайн-форму оцінювання;
  • після заповнення форми ви отримаєте реєстраційний номер;
  • надіслати реєстраційний номер до уповноваженого свого міністерства, центрального органу виконавчої влади, іншого державного органу, юрисдикція якого поширюється на всю територію України, обласної державної адміністрації.

Електронне декларування: практичні аспекти

Алгоритм дій для уповноважених міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, інших державних органів, юрисдикція яких поширюється на всю територію України, обласної державної адміністрації:

  • узагальнити зібрану інформацію від організацій своєї сфери управління (координації);
  • надіслати цю інформацію офіційним листом до НАЗК.

Лист має включати перелік усіх територіальних органів, районних державних адміністрацій, підприємств, установ, організацій, що належать до сфери управління державного органу, із зазначенням реєстраційних номерів поданої їхніми уповноваженими форми оцінювання та власним реєстраційним номером, отриманим при заповненні форми уповноваженим.

За матеріалами НАЗК.

Особливості трудових договорів із сумісниками

Статті за темою

Усі статті за темою

Словник кадровика

Словник кадровика — це збірка спеціалізованих термінів і понять, які використовуються в галузі управління персоналом і кадрового обліку. Докладніше про словник кадровика та використання абревіатур в HR-сфері — у статті.
47

Заява про відстрочку через інвалідність військовозобов’язаного

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від армії для особи з інвалідністю, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
25775

Заява на відстрочку у зв’язку із навчанням

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку із навчанням, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
46111

Заява на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
33698

Заява на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім’ї

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім'ї. Його доволі часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
22628

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді