Локдаун після 16 квітня можуть продовжити

Заступник голови КМДА Валентин Мондриївський повідомив, що карантинні обмеження можуть продовжити

Локдаун після 16 квітня можуть продовжити

Як запровадити дистанційну роботу після карантину

Про це він заявив в ефірі Громадського радіо.

«Локдаун після 16 квітня можуть продовжити, адже ми не можемо спрогнозувати якою буде ситуація із захворюваністю, але сподіваємося, що ці два тижні карантину по 16 квітня вже почнуть давати результати, і ми матимемо позитивну динаміку у середині квітня, розірвемо ланцюжок захворюваності й зможемо розглядати варіант послаблення обмежень», — розповів він.

Мондриївський додав, що влада розуміє, як негативно обмеження впливають на економіку та бізнес, але карантин наразі необхідний, адже ситуація у лікарнях складна.

«Подібні рішення — щодо посилення карантину — зараз приймаються на рівні багатьох країн, аби знизити кількість захворювань та навантаженість на медичну систему», — зазначив заступник голови КМДА.

Раніше очільник повідомив, що з 5 квітня у Києві скористатися метро та наземним транспортом можна буде лише за наявності спецперепустки. Минулорічні перепустки не діятимуть.

Нагадуємо, що з 5 по 16 квітня у столиці посилять карантинні обмеження. Учні перейдуть на дистанційне навчання, а дитсадки будуть закриті. Заклади громадського харчування зможуть працювати тільки на винос чи доставку — як працюють з 20 березня, а також у столиці закриють ярмарки.

За матеріалами Громадського радіо

Особливості трудових договорів із сумісниками

Статті за темою

Усі статті за темою

Словник кадровика

Словник кадровика — це збірка спеціалізованих термінів і понять, які використовуються в галузі управління персоналом і кадрового обліку. Докладніше про словник кадровика та використання абревіатур в HR-сфері — у статті.
60

Заява про відстрочку через інвалідність військовозобов’язаного

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від армії для особи з інвалідністю, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
25802

Заява на відстрочку у зв’язку із навчанням

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку із навчанням, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
46217

Заява на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
33751

Заява на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім’ї

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім'ї. Його доволі часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
22666

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді