Військовий зник безвісти: як рідні можуть оформити зарплату

Мінреінтеграції дало поради родичам

Військовий зник безвісти: як рідні можуть оформити зарплатуРідні військовослужбовця, який зник безвісти, можуть оформити його зарплату. Для оформлення заяви потрібен бланк, який можна отримати у регіонального координатора Уповноваженого зі зниклих безвісти або ж у територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки.

Гарантії працівникам на час військової служби

Для оформлення грошового забезпечення знадобляться такі документи: 

  • копії сторінок паспорта всіх повнолітніх членів сім’ї з даними про прізвище, ім’я, по батькові й реєстрацію місця проживання (перебування);
  • довідка про реєстрацію місця проживання або перебування (якщо цієї інформації немає в паспорті);
  • копії довідки про присвоєння індивідуального податкового номера.

Також, якщо було укладено шлюб, знадобиться копія свідоцтва про це. Так само, якщо в родині є діти, потрібно мати з собою копії свідоцтв про їх народження.

Військовий зник безвісти: як рідні можуть оформити зарплату Скачайте наказ про увільнення від роботи на час служби за контрактом

Для оформлення зарплати потрібно звертатися до ТЦК.

 

Зазначимо, йдеться про виплату грошового забезпечення за рахунок коштів Держбюджету відповідно до Закону України «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей».

За матеріалами Кабінету Міністрів України

Особливості трудових договорів із сумісниками

Статті за темою

Усі статті за темою

Формування та облік внутрішнього опису документів особової справи працівника

Внутрішній опис відображає включення документів до справи і містить відомості про порядкові номери документів справи, їх індекси, дати, заголовки та номери аркушів справи, на яких розташований кожен документ. Внутрішній опис заповнює кадровик при первинному оформленні особової справи
120668

Декретна відпустка, або Будьте обережні з термінологією

Декретна відпустка в Україні — одна із трудових гарантій, що передбачена законом. Декретна відпустка по вагітності та декретна відпустка по догляду за дитиною є часто застосовуваною на різних підприємствах, в установах та організаціях, однак на сьогодні лишається низка практичних питань щодо того як оформляється декретна відпустка найманого працівника. Скільки триває декретна відпустка? Як оплачується декретна відпустка? Чи можна продовжити декретну відпустку? Чи відрізняється декретна відпустка у військовий час?
45114

Як зробити запис в трудовій книжці про звільнення за власним бажанням

Запис про звільнення за власним бажанням в трудовій книжці повинен відображати точне формулювання законодавчої норми про звільнення з цієї причини. Які варіанти запису про звільнення за власним бажанням можуть бути та зразки таких записів, — у статті.
121320

Посадова інструкція заступника директора: як скласти

Заступник директора — це та людина, яка може повністю взяти на себе повноваження керівника за його відсутності. Як засвідчує практика, обов’язки заступників далеко не завжди відповідають тим, які визначено для перших керівників. Який обсяг завдань, обов’язків і прав доцільно передбачити в посадових інструкціях заступників директора підприємства? Відповіді знайдете у статті.
41063

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді