Глава МОЗ заохочує громадян до вакцинації безкоштовними квитками на концерт

Віктор Ляшко: вакцинація – це єдиний дієвий спосіб захисту від коронавірусної хвороби

Глава МОЗ заохочує громадян до вакцинації безкоштовними квитками на концерт

Глава МОЗ стверджує, що українців напередодні Дня Незалежності заохочуватимуть за вакцинацію безкоштовними квитками на концерт.

Всі українці, які вакцинуються проти COVID-19 починаючи із середи, безкоштовно отримають квитки на святковий концерт до Дня Незалежності, який пройде 24 серпня у НСК "Олімпійський".

Як оформити відсутність працівника через вакцинацію

Про це повідомив міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко.

У МОЗ розраховують, що таке заохочення допоможе активізувати процес вакцинації, який може сповільнитися через святкові дні.

"Усі, хто вакцинується в центрах масової вакцинації, у пунктах вакцинації із середи, всі українці отримають безкоштовні квитки на святковий концерт, приурочений до Дня Незалежності, який відбудеться 24 серпня в НСК "Олімпійський", – стверджує міністр.

Як оформити відсутність працівника через побічну реакцію на вакцинацію

Він закликав тих, хто ніяк не зважиться на вакцинацію від коронавірусу, "переглянути своє ставлення".

"Всі, хто ще не вакцинувався, повинні переглянути своє ставлення до вакцинації і зрозуміти, що це єдиний дієвий спосіб захисту від коронавірусної хвороби, який вже показує результат", – заявив Ляшко.

Святковий концерт до Дня Незалежності України розпочнеться в Національному спорткомплексі "Олімпійський" (Київ) 24 серпня о 18:00. Ціни на нього на сайті квиткового агентства "Карабас" варіюють від 200 до 2700 гривень, залежно від сектору.

Квитки якої саме цінової категорії збираються дарувати українцям за вакцинацію та чи роздаватимуть їх у всіх регіонах країни чи тільки в Києві, міністр не уточнив. Також невідомо, чи будуть видавати квитки лише тим, хто встиг пройти повну вакцинацію, або незалежно від дози.

За матеріалами Сьогодні


⚡ ТОП-5 консультацій ⚡


Зміни у бронюванні

Статті за темою

Усі статті за темою

Словник кадровика

Словник кадровика — це збірка спеціалізованих термінів і понять, які використовуються в галузі управління персоналом і кадрового обліку. Докладніше про словник кадровика та використання абревіатур в HR-сфері — у статті.
153

Заява про відстрочку через інвалідність військовозобов’язаного

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від армії для особи з інвалідністю, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
27129

Заява на відстрочку у зв’язку із навчанням

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку із навчанням, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
50750

Заява на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
34998

Заява на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім’ї

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім'ї. Його доволі часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
24031

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді