Експертус Кадри: гарантовано три місяці передплати в подарунок та розіграш відпочинку у Трускавці

Беріть участь в акції

Експертус Кадри: гарантовано три місяці передплати в подарунок та розіграш відпочинку у Трускавці

ОФОРМИТИ ПЕРЕДПЛАТУ

Цифрове видавництво Експертус має окремий напрям роботи для кадрової служби. Тут ви знайдете рішення для будь-яких ситуацій від авторитетних експертів галузі з міністерств та відомств. Наші продукти — це система «Експертус Кадри», журнал «Кадровик-01» та Вища Школа Кадровика.

З самого початку повномасштабного вторгнення редакція продовжила цю справу, роз’яснюючи підписникам особливості роботи в умовах воєнного стану.

Оформіть сьогодні передплату на журнал або систему на 9 місяців — і 3 місяці отримаєте в подарунок! На базові програми Вищої Школи Кадровика у червні діє знижка -20%.

Ви автоматично стаєте учасником розіграшу, якщо є передплатником системи «Експертус Кадри», електронного журналу «Кадровик-01» чи навчання у Вищій Школі Кадровика станом на 1 липня. Приєднуйтеся до розіграшу.

Для того, щоб передплатити доступ до сервісів, звертайтеся за телефоном 0 800 212 312. Також ви можете зробити це онлайн

Акція дійсна для усіх продуктів Цифрового видавництва Експертус. Взяти участь у ній можуть як ті, хто вже добре знайомий з нами, так і нові користувачі.

Експертус Кадри: гарантовано три місяці передплати в подарунок та розіграш відпочинку у Трускавці

ВСЕ ПРО УЧАСТЬ У АКЦІЇ

Ви зможете взяти участь у розіграші вікенду на двох у Трускавці, у готелі «Хижина SPA». Тут ви зможете відпочити у двомісному номері з унікальним дизайном. Переможцям надається повноцінне харчування, відвідування SPA-центру з басейном та сауною, соляної Печери та можливість зміцнити організм лікувальним карпатськими водами (сертифікат на літній all-inclusive вікенд надійде на електронну пошту, а зручні зручні дати можна буде узгодити з адміністрацією готелю).

Ви автоматично стаєте учасником розіграшу, якщо є передплатником «Експертус Кадри», електронного журналу «Кадровик-01» чи навчання у Вища Школа Кадровика станом на 1 липня. Приєднуйтеся до розіграшу Експертус Кадри: гарантовано три місяці передплати в подарунок та розіграш відпочинку у Трускавці

ВЗЯТИ УЧАСТЬ

Пам'ятайте: ви маєте змогу оцінити переваги сервісу, перш ніж ухвалювати рішення. Для цього потрібно отримати демодоступ — це абсолютно безплатно та можна зробити в один клік. Крім того, ви можете замовити презентацію та віртуальну екскурсію — дзвоніть за номером 0 800 212 312 і наш менеджер надасть усю необхідну інформацію.

Ви автоматично стаєте учасником розіграшу, якщо є передплатником Експертус Кадри, електронного журналу «Кадровик-01» чи навчання у Вищій Школі Кадровика станом на 1 липня. Приєднуйтеся до розіграшу

Особливості трудових договорів із сумісниками

Статті за темою

Усі статті за темою

Зразок Акта про знищення документів

Документи, строк зберігання яких закінчився, включають до Акта про вилучення для знищення документів, не внесених до НАФ. Форму Акта та порядок його складання, погодження та затвердження встановлюють Правила організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях, затверджені наказом Мін’юсту від 18.06.2015 № 1000/5
70359

Курси кадровиків

Здобувати освіту онлайн – не лише тренд, а й спосіб зекономити час і кошти на дорогу, підлаштувати під себе розклад і перейняти досвід від кращих фахівців у своїй галузі. Які дистанційні курси для кадровиків обрати?
15863

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді