Система «Експертус Кадри» святкує День народження

Розігруємо подарунки для передплатників

Система «Експертус Кадри» святкує День народженняСистема «Експертус Кадри» 11 червня відзначає свій 10-й день народження. Вже 10 років ми працюємо задля допомоги працівникам кадрової служби і продовжуємо свою роботу, допомагаючи кадровикам адаптуватися до нормативних змін під час воєнного стану.

Впродовж цього часу ми працювали над тим, щоб створити, удосконалити та розвинути унікальний продукт. І радість від свята ми хочемо розділити з тими, без кого наша робота не мала б сенсу — зі спільнотою наших передплатників.

ДОЛУЧИТИСЯ ДО РОЗІГРАШУ

На честь десятиріччя «Експертус Кадри» ми розігруємо серед наших передплатників 10 вікендів у розкішному спа-комплексі в Трускавці. 

На вас чекають: 

  • двомісний номер з унікальним дизайном;
  • сніданки, обід та вечерю від шеф-кухаря;
  • релакс у SPA-центрі (дикий острів з басейном, сауною, соляною печерою та кімнатою ароматерапії);
  • оздоровлення лікувальними карпатськими водами.

Система «Експертус Кадри» святкує День народження

Зручні дати можна буде узгодити з адміністрацією готелю. 

Ви автоматично стаєте учасником розіграшу, якщо є передплатником «Експертус Кадри» станом на 1 липня. Приєднуйтеся до розіграшу Система «Експертус Кадри» святкує День народження

ОФОРМИТИ ПЕРЕДПЛАТУ

Продовжити передплату можна онлайн або за телефоном: 0 800 212 312.

Ми знаємо, що наші передплатники вміють добре працювати, адже постійно розвивають свої навички. Втім, хороший відпочинок також необхідний. Тож стежте за актуальністю своєї передплати та беріть участь у розіграші!

Рекомендація місяця від редакції порталу «Кадровик-01»

Запрошуємо на вебінар «Перевірки Держпраці під час воєнного стану», який відбудеться 23 травня. Спікер — посадова особа Держпраці. У програмі — підстави для перевірки, як уникнути штрафів, різниця між трудовим договором і ЦПХ.

❗️Якщо хочете отримати персональну відповідь від посадової особи Держпраці, поставте запитання до 20 травня включно в чат вебінару❗️

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, реєструйтеся Система «Експертус Кадри» святкує День народження

Перевірки Держпраці під час воєнного стану

Статті за темою

Усі статті за темою

Як мотивувати себе на роботу, коли працювати зовсім не хочеться

Стреси, втома, брак вітаміну D та інші природні фактори нерідко призводять до емоційних та нерозважливих вчинків. Чому не варто думати про звільнення, як підтримати себе та вмотивувати на роботу, — розкриємо секрети у статті.
2371

Від секретаря до інспектора з кадрів: розпочніть кар’єру в управлінні персоналом

Замислюєтеся про подальшу кар’єру? Один із варіантів — служба персоналу. Дізнайтеся топ-5 напрямків роботи інспектора з кадрів і скористайтеся конкретними порадами щодо здобуття нової посади.
2533

Мозговой штурм: система правил для принятия решения

Мозговой штурм известен еще со времен средневековых пиратов: оказавшись в сложной ситуации, они собирались на палубе корабля для оперативного поиска нужного решения. Своими идеями делился каждый, невзирая на звания и возраст. Так почему бы это древнее морское «ноу-хау» не использовать в современных условиях?
1016

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді