Фото у паспорт: до якого часу вклеїти після карантину?

ДМС озвучила потрібні термініи

Фото у паспорт: до якого часу вклеїти після карантину?Державна міграційна служба України закликала громадян своєчасно вклеювати фотографії у паспорти-книжечки.

Які документи подають при прийнятті на роботу

Насамперед йдеться про тих, кому виповнилося 25 чи 45 років у період з 13.03.2020 по 24.01.2022. Таким громадянам потрібно вклеїти фото у паспорт до 1 серпня 2023 року. Якщо цього не зробити, паспорт обміняють на id-картку.

У відомстві пояснили, що строки для вклеювання фотографій у паспорт громадянина України зразка 1994 року (по досягненню особою 25- чи 45-річного віку) відновилися у зв'язку зі скасуванням карантину.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів скасував карантин, запроваджений через пандемію COVID-19, з 1 липня.

За матеріалами Державної міграційної служби України 

Особливості трудових договорів із сумісниками

Статті за темою

Усі статті за темою

Як реєструвати документи

Як уникнути подвійної і тотальної реєстрації, позбутися «багатоповерхових» номерів, не завжди знають навіть досвідчені діловоди. У статті — правила, які допоможуть упоратися із цими проблемами.
41499

Довідка про заробітну плату: бланк і реєстрація

Працівник має право вимагати довідку про роботу на підприємстві. Роботодавець зобов’язаний її видати. Як готувати довідки та який структурний підрозділ відповідає за це — у статті
31462

Доповідна записка: види, зразок та порядок оформлення

Доповідна записка може готуватися як за власною ініціативою автора, так і вказівкою керівництва. Як оформити різні види доповідних записок, одержати зразок доповідної записки ― детально у цій статті
120501

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді