Нове роз’яснення Держстату по заповненню форми 1-ПВ (квартальна) «Звіт із праці»

Кадровик надає бухгалтерії інформацію, необхідну для складання звітів з праці

Нове роз’яснення Держстату по заповненню форми 1-ПВ (квартальна) «Звіт із праці»

Роз’яснення Держстату від 05.08.2021 № 19.1.2-12/36-21 (далі— Роз’яснення) містять інформацію щодо показників форми державного статистичного спостереження № 1-ПВ (квартальна) «Звіт із праці» (далі — форма № 1-ПВ (квартальна).

Кадрові звіти — 2021

Джерело інформації показників форми № 1-ПВ (квартальна) — дані первинної облікової документації підприємств.

Показники форми № 1-ПВ (квартальна) визначають на підставі Інструкції зі статистики кількості працівників, затвердженої наказом Держкомстату від 28.09.2005 № 286 та Інструкції зі статистики заробітної плати, затвердженої наказом Держкомстату від 13.01.2004 № 5.

Для заповнення розділу І форми № 1-ПВ (квартальна) кадрова служба надає інформацію щодо кількості штатних працівників.

Роз’яснення «Щодо показників форми державного статистичного спостереження № 1-ПВ (квартальна) «Звіт із праці» від 14.07.2020 № 19.1.2-12/13-20 втратило свою силу.

Олена Петровська,

експерт Експертус Кадри


⚡ ТОП-5 консультацій ⚡


Зміни у бронюванні

Статті за темою

Усі статті за темою

Калькулятор днів відпустки

Виникли проблеми з тим, як розрахувати кількість відпускних днів? Шукаєте розрахунок днів невикористаної відпустки при звільненні онлайн? Переймаєтесь як розрахувати кількість днів відпустки за фактично відпрацьований час та як порахувати кількість днів невикористаної відпустки? Рішення усіх питань — наш калькулятор відпусток онлайн.
516401

Словник кадровика

Словник кадровика — це збірка спеціалізованих термінів і понять, які використовуються в галузі управління персоналом і кадрового обліку. Докладніше про словник кадровика та використання абревіатур в HR-сфері — у статті.
175

Заява про відстрочку через інвалідність військовозобов’язаного

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від армії для особи з інвалідністю, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
27282

Заява на відстрочку у зв’язку із навчанням

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку із навчанням, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
51335

Заява на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
35230

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді