«Кадровик року-2023»: запрошуємо всіх на передноворічний семінар!

Церемонія в офлайн-форматі відбудеться 22 грудня

«Кадровик року-2023»: запрошуємо всіх!Запрошуємо вас взяти участь у церемонії нагородження «Кадровик року-2023», що відбудеться у Києві 22 грудня (готель «Опера», вул. Богдана Хмельницького, 53). Завершіть робочий рік у теплій компанії колег — працівників кадрових служб з усієї України.

Зауважте, для вашої безпеки конференц-зал розташований відразу в укритті.

ВЗЯТИ УЧАСТЬ

Ви зможете поспілкуватися з провідними експертами та підняти келих шампанського за переможців конкурсу «Кадровик року-2023», а ще — відсвяткувати Новий рік під час святкового фуршету та запастися враженнями на весь 2024-й рік, зробити оригінальні фото на нашій фотозоні та отримати подарунок на згадку про захід. 

Зокрема, експерти будуть розглядати такі теми:

  • військовий облік;
  • судова практика;
  • робота з е-лікарняними.

Наприкінці кожної лекції лектор відповість на ваші запитання. Також після заходи ви отримаєте сертифікат про участь та презентації (в електронному вигляді).

«Кадровик року-2023»: запрошуємо всіх!Детальніше про програму

Розібратися у нюансах цих напрямів допоможуть такі експерти: 

  • керівник експертної групи «Експертус Кадри» Ольга Догадіна;
  • аналітик Експертус Кадри, юрист із трудового права, сертифікований експерт із військового обліку Юлія Видиборець;
  • адвокат, керівний партнер в юридичній фірмі «Статус» Руслан Совершенний; 
  • адвокат, партнер в юридичній фірмі «Статус», переможець конкурсу «Адвокат року-2021», спікер численних українських конференцій Юлія Миколаєць.

Всім учасникам семінару вебінар від Ірини Житкової «Строковий трудовий договір — від прийняття до звільнення» у ПОДАРУНОК!

Замовляйте квиток на нашому сайті або за номером 0 800 212 312 (дзвінки по Україні безплатно).

Рекомендація місяця від редакції порталу «Кадровик-01»

Запрошуємо на вебінар «Перевірки Держпраці під час воєнного стану», який відбудеться 23 травня. Спікер — посадова особа Держпраці. У програмі — підстави для перевірки, як уникнути штрафів, різниця між трудовим договором і ЦПХ.

❗️Якщо хочете отримати персональну відповідь від посадової особи Держпраці, поставте запитання до 20 травня включно в чат вебінару❗️

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, реєструйтеся Система «Експертус Кадри» святкує День народження

Перевірки Держпраці під час воєнного стану

Статті за темою

Усі статті за темою

Курси кадровиків

Здобувати освіту онлайн – не лише тренд, а й спосіб зекономити час і кошти на дорогу, підлаштувати під себе розклад і перейняти досвід від кращих фахівців у своїй галузі. Які дистанційні курси для кадровиків обрати?
14726

Наказ про підвищення кваліфікації працівників

Одна з основних складових успішного підприємства — безперервний процес професійного розвитку працівників. Саме кваліфікований персонал забезпечує сталий розвиток підприємства. Дізнайтеся про гарантії працівникам на час підвищення кваліфікації та скачайте зразок відповідного наказу.
39326

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді