Прийняття на роботу жінок з медичною або фармацевтичною освітою

1466

Запитання

Через скільки потрібно повідомити ТЦК про прийняття жінок з медичною або фармацевтичною освітою?

Відповідь

Виклик до ТЦК: порядок оформлення на підприємстві
Керівники державних органів, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій (далі — підприємство) зобов’язані повідомити відповідним районним (міським) територіальним центрам комплектування та соціальної підтримки (далі — ТЦК) про жінок з медичною та фармацевтичною освітою, які працюють на підприємстві. Але законодавство не визначає строків.
Можете повідомити ТЦК одразу після прийняття на роботу жінки або коли системно інформуватимете відповідні ТЦК про всіх жінок з медичною або фармацевтичною освітою, які працюють на підприємстві.

Як скласти номенклатуру справ кадрової служби на 2025 рік

Останні новини

Усі новини

Статті за темою

Усі статті за темою

План роботи з військового обліку на 2025 рік

Робота з військового обліку є важливим аспектом діяльності будь-якого підприємства, особливо в умовах мобілізаційної готовності. Створення детального плану допоможе систематизувати всі процеси, забезпечити точність даних та своєчасне виконання всіх необхідних заходів. Як скласти план роботи з військового обліку на 2025 рік зразок — у статті.
1334

Відповідальний за військовий облік: кого призначати

Військовий облік на підприємстві здійснюється відповідальною посадовою особою. Як призначати відповідального за ведення військового обліку на підприємстві, в установі, організації? Відповідь знайдете у статті.
61910

Посадова інструкція інспектора з військового обліку

Необхідно скласти посадову інструкцію відповідального за військовий облік на підприємстві, але не знаєте з чого почати? Ми підготували для вас зразок посадової інструкції відповідального за військовий облік. Залишилось тільки скачати.
63976

Бронювання працівників на підприємстві під час воєнного стану

Під час воєнного стану порядок бронювання військовозобов’язаних передбачає два абсолютно різних механізми. У фокусі цієї статті відповіді на наступні питання: як забронювати працівника на період мобілізації, хто може забронювати працівника, чи можна забронювати мобілізованого працівника?
285075