Номенклатура справ відділу кадрів 2024

Автор
порталу «Кадровик-01»
Скласти номенклатуру справ відділу кадрів на 2024 рік необхідно до 15 листопада. Не впевнені, як правильно скласти номенклатуру справ? Скористайтеся настановами та зразком номенклатури справ на 2024 рік від експертів Цифрового видавництва Експертус.

Як створити номенклатуру справ відділу кадрів 2024

РОЗГОРНУТИ

Встигніть розробити номенклатуру справ 2024 до 15 листопада поточного року. Так скеровує пункт 8 глави 1 розділу IV Правил організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях, затверджених наказом Мін’юсту від 18.06.2015 № 1000/5 (далі — Правила № 1000/5).

Увага!

Номенклатура справ відділу кадрів має враховувати не лише традиційні кадрові документи, а й документи з військового обліку та захисту персональних даних.

Примірна номенклатура справ 2024 — орієнтир. Частини справ у вас не буде, проте вестимете інші справи, які передбачає специфіка підприємства та фактичні завдання відділу. Наприклад, справи з документами з управління персоналом.

Важливо!

Якщо підприємство — джерело формування Національного архівного фонду (НАФ), зверніть увагу на примітки в графі 3. Справи, які обов’язково мають бути у відділі кадрів, позначені кольором.

Номенклатура справ зразок 2024

Номенклатура справ зразок 2024

СКАЧАТИ



зміст

Рекомендація місяця від редакції порталу «Кадровик-01»

Запрошуємо на вебінар «Перевірки Держпраці під час воєнного стану», який відбудеться 23 травня. Спікер — посадова особа Держпраці. У програмі — підстави для перевірки, як уникнути штрафів, різниця між трудовим договором і ЦПХ.

❗️Якщо хочете отримати персональну відповідь від посадової особи Держпраці, поставте запитання до 20 травня включно в чат вебінару❗️

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, реєструйтеся Система «Експертус Кадри» святкує День народження

Перевірки Держпраці під час воєнного стану

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді