Зразок заяви про переведення на іншу посаду

UA RU
Автор
порталу «Кадровик-01»
У разі переведення працівника на іншу посаду, його згоду варто письмово зафіксувати. Якщо роботодавець пропонував переведення усно, працівник висловлює згоду в заяві. Зазвичай — це заява у довільній формі, оскільки нормативними документами не визначено чіткої форми надання згоди працівника на переведення на іншу посаду

 

Працівник може оформити заяву власноруч або за трафаретною формою, що надав відділ кадрів (п. 13 гл. 1 розд. ІІ Правил організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях, затверджених наказом Мін’юсту від 18.06.2015 № 1000/5).

СУМІЩЕННЯ ПРОФЕСІЙ ТА ПОСАД

Прийнятний варіант — оформити заяву на комп’ютері. Юридичної сили їй нададуть дата і підпис, які працівник проставить власноруч (п. 7.1 ДСТУ 4163:2020).

Заява працівника про переведення на іншу посаду

за ДСТУ 4163:2020

Зразок заяви про переведення на іншу посаду

 

СКАЧАТИ ЗРАЗОК

 

Заява працівника про тимчасове переведення на декретну посаду

за ДСТУ 4163:2020

Зразок заяви про переведення на іншу посаду

СКАЧАТИ ЗРАЗОК


 

Рекомендація місяця від редакції порталу «Кадровик-01»

Запрошуємо на вебінар «Перевірки Держпраці під час воєнного стану», який відбудеться 23 травня. Спікер — посадова особа Держпраці. У програмі — підстави для перевірки, як уникнути штрафів, різниця між трудовим договором і ЦПХ.

❗️Якщо хочете отримати персональну відповідь від посадової особи Держпраці, поставте запитання до 20 травня включно в чат вебінару❗️

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, реєструйтеся Система «Експертус Кадри» святкує День народження

Перевірки Держпраці під час воєнного стану

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді