Журнал реєстрації трудових договорів: бланк та зразок заповнення

UA RU
Автор
керівник експертної групи Експертус Кадри
Журнал реєстрації трудових договорів належить до реєстраційно-облікових форм тривалого строку зберігання — 75 років. Бланк журналу реєстрації трудових договорів на підприємстві та для ФОПа знайдете у статті. Залишається лише скачати.

 

Зареєструйте трудовий договір після того, як його підписали обидві сторони. Законодавчо не встановлений спосіб та порядок реєстрації трудових договорів. Договори можна реєструвати в журналі.

Олександр Денисенко член Центральної експертно-перевірної та Нормативно-методичної комісій Державної архівної служби України, Київ
Виконайте вісім кроків, щоб передати до архіву особові картки П-2. Адже відділ кадрів щороку готує до архівного зберігання особові картки звільнених працівників після того, як закінчився строк їх зберігання в поточному діловодстві.

Бланк Журналу реєстрації трудових договорів на підприємстві

Журнал реєстрації трудових договорів: бланк та зразок заповнення

СКАЧАТИ

 

Для 100% впевненості при заповненні журналу ми підготували для вас зразок заповнення.

Зразок заповнення Журналу реєстрації договорів

Зразок заповнення Журналу реєстрації договорів

СКАЧАТИ

 

Журнал реєстрації трудових договорів ФОПа

Фізична особа — підприємець (далі — ФОП) набуває статусу роботодавця, коли приймає працівників на роботу. Роботодавець має вести облік персоналу та оформити документи, передбачені законодавством про працю та зайнятість населення.
 
Журнал реєстрації трудових договорів: бланк та зразок заповнення
 
СКАЧАТИ

Журнали обліку трудових договорів передають до архівного підрозділу організації для подальшого зберігання та використання як окремі справи через два роки після їх закінчення, тобто внесення останнього запису.



зміст

Як оперативно передати відомості про працівників на вебпортал ПФУ

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді