Журнал реєстрації трудових договорів: бланк та зразок заповнення

UA RU
Журнал реєстрації трудових договорів належить до реєстраційно-облікових форм тривалого строку зберігання — 75 років. Бланк журналу реєстрації трудових договорів на підприємстві та для ФОПа знайдете у статті. Залишається лише скачати.
Зміст статті:
Бланк Журналу реєстрації трудових договорів на підприємстві Зразок заповнення Журналу реєстрації договорів Журнал реєстрації трудових договорів ФОПа

 

 

Після підписання трудового договору обома сторонами його необхідно зареєструвати. Законодавчо не встановлено спосіб та порядок реєстрації трудових договорів. Договори можна реєструвати в журналі.

Усе про відпустки: спецпідбірка для кадровика

Бланк Журналу реєстрації трудових договорів на підприємстві

Журнал реєстрації трудових договорів: бланк та зразок заповнення

СКАЧАТИ

 

Для 100% впевненості при заповненні журналу ми підготували для вас зразок заповнення.

Зразок заповнення Журналу реєстрації договорів

Журнал реєстрації трудових договорів: бланк та зразок заповнення

СКАЧАТИ

 

Журнал реєстрації трудових договорів ФОПа

Фізична особа — підприємець (далі — ФОП) набуває статусу роботодавця, коли приймає працівників на роботу. Роботодавець має вести облік персоналу та оформити документи, передбачені законодавством про працю та зайнятість населення.
 
Журнал реєстрації трудових договорів: бланк та зразок заповнення
 
СКАЧАТИ

Журнали обліку трудових договорів передають до архівного підрозділу організації для подальшого зберігання та використання як окремі справи через два роки після їх закінчення, тобто внесення останнього запису.



зміст

Рекомендація місяця від редакції порталу «Кадровик-01»

Запрошуємо на вебінар «Перевірки Держпраці під час воєнного стану», який відбудеться 23 травня. Спікер — посадова особа Держпраці. У програмі — підстави для перевірки, як уникнути штрафів, різниця між трудовим договором і ЦПХ.

❗️Якщо хочете отримати персональну відповідь від посадової особи Держпраці, поставте запитання до 20 травня включно в чат вебінару❗️

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, реєструйтеся Система «Експертус Кадри» святкує День народження

Перевірки Держпраці під час воєнного стану

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді