Наказ про дистанційну роботу під час воєнного стану: зразок

Автор
порталу «Кадровик-01»
В умовах воєнного стану дистанцій робота — один з оптимальних способів, щоб забезпечити роботою працівників і зберегти бізнес. Під час війни достатньо видати наказ про дистанційну роботу та до її початку ознайомити працівників. Щоб правильно скласти документ, скористайтеся зразком від експертів Експертус Кадри

На час загрози поширення епідемії та/або у разі виникнення загрози збройної агресії, надзвичайної ситуації техногенного, природного чи іншого характеру дистанційну роботу можна запровадити наказом/розпорядженням. Так скеровує частина 11 статті 60-2 КЗпП.

Пропишіть 5 головних умов дистанційної роботи, що передбачає наказ Мінекономіки «Про затвердження типових форм трудових договорів про надомну та дистанційну роботу» від 05.05.2021 № 913-21, а саме:

  1. Cтрок, на який запроваджуєте дистанційну роботу, зокрема, на період дії воєнного стану.
  2. Які умови поєднання дистанційної роботи з роботою в офісі — за потреби.
  3. Чи поширюються на працівника ПВТР.
  4. Особливості регулювання робочого часу, наприклад, гнучкий режим робочого часу.
  5. Період відключення, під час якого працівник може переривати будь-який інформаційно-телекомунікаційний зв’язок з роботодавцем.

Зразок наказу про дистанційну роботу під час воєнного стану

 Наказ про дистанційну роботу під час воєнного стану СКАЧАТИ



зміст

Рекомендація місяця від редакції порталу «Кадровик-01»

Запрошуємо на вебінар «Перевірки Держпраці під час воєнного стану», який відбудеться 23 травня. Спікер — посадова особа Держпраці. У програмі — підстави для перевірки, як уникнути штрафів, різниця між трудовим договором і ЦПХ.

❗️Якщо хочете отримати персональну відповідь від посадової особи Держпраці, поставте запитання до 20 травня включно в чат вебінару❗️

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, реєструйтеся Система «Експертус Кадри» святкує День народження

Перевірки Держпраці під час воєнного стану

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді