Статті за темою Вихідна допомога при звільненні

Як виплачувати вихідну допомогу при звільненні
Роботодавцям слід пам’ятати як правило, — з працівником слід провести повний розрахунок при звільненні. Які є види виплати при звільненні та як вони різняться залежно від підстави звільнення, як нараховуються розрахункові та що містить в собі виплата компенсації при звільненні, які виплати при звільненні за власним бажанням передбачено законом — детально у статті
247107
Одноразова грошова допомога при виході на пенсію: чи виплачують?
Одноразову грошову допомогу в розмірі 10 місячних посадових окладів за наявності не менше 10 років стажу на посадах в органах місцевого самоврядування чи на посадах, віднесених до відповідних категорій посад державних службовців наразі не виплачують.
20409
Виплати після звільнення: на що розраховувати та в якому розмірі
Про те, що при звільнення працівнику слід виплатити зароблену заробітну плату та компенсувати невикористану відпустку — відомо всім. Але це не все. За певних підстав звільнення держава гарантує ще й виплату вихідної допомоги. Розглянемо, хто та в якому розмірі може розраховувати на виплати після звільнення.
5066
Виплата вихідної допомоги при скороченні штату
У разі розірванні трудового договору у зв’язку зі скорочення чисельності або штату працівників, виплачується вихідна допомога у розмірі не менше ніж середній місячний заробіток. Проте за певних умов вихідна допомога при скороченні штату може бути збільшена.
11804
Бути чи не бути?, або Вихідна допомога при звільненні у зв’язку з призовом на військову службу
Змінами, внесеми до КЗпП, відмінено виплату вихідної допомоги при звільненні у зв’язку з призовом на військову службу. Проте тривалий час питання такої виплати залишалося спірним. Дізнайтеся, чи матимуть нині матеріальне забезпечення працівники, яких призвано на військову службу
5067