Відбувся Третій Конгрес роботодавців м. Києва

18 грудня 2013 року у приміщенні Центру культури та мистецтв НАУ відбувся третій Конгрес роботодавців м. Києва. Захід був організований Київським міським центром зайнятості. Мета Конгресу — збільшення довіри роботодавців до діяльності служби зайнятості, залучення їх до співпраці як потенційних партнерів з питань забезпечення зайнятості киян через працевлаштування на заявлені роботодавцем вакансії

На церемонії відкриття третього Конгресу роботодавців м. Києва з вітальним словом виступили директор столичної служби зайнятості Сухомлин Віктор Борисович, президент Київської торгово-промислової палати, заслужений економіст України Засульський Микола Васильович, голова Правління Київської міської організації роботодавців Антонюк Андрій Сергійович, начальник територіальної державної інспекції з питань праці у м. Києві Владислав Степанович Андрієнко.

Під час урочистої церемонії відкриття відбулось нагородження дипломами представників підприємств, установ, організацій м. Києва, які є активними партнерами у реалізації державної політики зайнятості у п’яти номінаціях. За мобільність у співпраці зі службою зайнятості отримали нагороди: Управління праці та соціального захисту населення Святошинської районної в м. Києві державної адміністрації, «Київський завод шампанських вин «Столичний», ТОВ «Текс-Стиль», КП «Київський метрополітен»; за розвиток кадрового потенціалу: дочірнє підприємство Публічного акціонерного товариства «Київхліб «Хлібокомбінат № 10», ТОВ «Хочудом», КП «Дарницьке трамвайне ремонтно-експлуатаційне депо», КП «Київський метрополітен»; за забезпечення гарантованого працевлаштування окремим категоріям громадян, які потребують соціального захисту: ТОВ «МетроФарм», ТОВ «Еко», комунальний вищий навчальний заклад Училище хореографічного мистецтва Київська муніципальна українська академія танцю імені Сержа Лифаря, Державне підприємство «Антонов»; за соціальну інтеграцію людей з інвалідністю до праці: КП «Липкижитлосервіс», ТОВ «Автошик», КП «Керуюча дирекція», ПАТ Акціонерний банк «Укргазбанк»; за суспільно корисну тимчасову зайнятість: комунальні підприємства по утриманню зелених насаджень Оболонського, Голосіївського, Деснянського районів м. Києва, Всеукраїнська громадська організація «Всеукраїнська профспілка працездатних інвалідів».

Шеф-редактор провідного кадрового журналу «Кадровик-01», великої кадрової енциклопедії «Бібліотека Кадровика» та експертно-правової системи «Експертус Кадри», експерт у сфері регулювання трудових відносин Ірина Іванченко провела тренінг-семінари з найактуальніших тем кадрової практики: «Запобігання дискримінації в оголошеннях про вакансії: нові норми законодавства. Захист персональних даних: зміни з 1 січня 2014 року», «Квота для працевлаштування: розраховуємо, виконуємо, звітуємо про виконання. Фінансові пільги роботодавцям: як отримати компенсацію єдиного соціального внеску».

До уваги представників кадрових служб були запропоновані презентації президента групи компаній «Територія бізнесу», кандидата економічних наук, бізнес-тренера Андрія Якиміва на тему: «Сімейне підприємництво — шлях до економічного добробуту нації» та президента Київської торгово-промислової палати, заслуженого економіста України Миколи Засульського на тему: «Роль Київської торгово-промислової палати у зміцненні зв’язків та розвитку співпраці між бізнесом та владою», голови Правління Київської міської організації роботодавців Андрія Антонюка на тему: «Зроби для України більше».

Актори театру-студії «Чорний квадрат» провели театралізовану презентацію роботи служби у «Віртуальному центрі зайнятості». Глядачам було продемонстровано 5 сцен, які ознайомили глядачів із основними послугами для роботодавців.

У Конгресі взяли участь близько 1000 представників підприємств, організацій, установ м. Києва. Всі учасники отримали Сертифікат про участь у Конгресі роботодавців м. Києва.

На заході були присутні представники таких засобів масової інформації, як телеканали «УТР», «БТБ», «Тоніс», КДР ТРК, «112», телевізійна студія «Економічний вісник», радіо «Голос Києва», інформаційне агентство «УНН» та ін. Для них була організована прес-конференція за участю директора столичної служби зайнятості Сухомлина В. Б., президента Київської торгово-промислової палати, заслуженого економіста України Засульського М. В., голови Правління Київської міської організації роботодавців Антонюка А. С., начальника територіальної державної інспекції з питань праці у м. Києві Андрієнка В. С. Вони відповіли на численні запитання журналістів щодо актуальної ситуації на ринку праці столиці та послуг для роботодавців, які надає Київський міський центр зайнятості.

Рекомендація місяця від редакції порталу «Кадровик-01»

Запрошуємо на вебінар «Перевірки Держпраці під час воєнного стану», який відбудеться 23 травня. Спікер — посадова особа Держпраці. У програмі — підстави для перевірки, як уникнути штрафів, різниця між трудовим договором і ЦПХ.

❗️Якщо хочете отримати персональну відповідь від посадової особи Держпраці, поставте запитання до 20 травня включно в чат вебінару❗️

Щоб переглянути вебінар та отримати сертифікат, реєструйтеся Система «Експертус Кадри» святкує День народження

Перевірки Держпраці під час воєнного стану

Статті за темою

Усі статті за темою

Заява на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім’ї

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації через інвалідність члена сім'ї. Його доволі часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
7832

Калькулятор кількості кадровиків

Якщо ваше підприємство належить до тих, що стрімко розвиваються, ви плануєте створювати нові підрозділи, філіали, добирати нових працівників, варто знати: це — додатковий оберемок кадрових справ. В нагоді стане зручний сервіс — «Калькулятор кількості кадровиків». Він зекономить ваш час на розрахунках і дасть змогу ліпше підготуватися до розмови з керівником про нагальну потребу прийняти на роботу ще одного працівника відділу кадрів.
9451

Заява на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей

У статті знайдете зразок заяви на відстрочку від мобілізації у зв’язку з утриманням трьох дітей, адже його часто запитують у працівників кадрової служби та HR. Поділіться з персоналом шаблоном заяви та юридичними підказками щодо того, як її складати
10686

День кадровика в Україні

У наш час важко уявити будь-яке підприємство чи установу без людини, яка б підбирала кваліфікованих, здібних працівників та ще й допомагала в адаптації персоналу. Саме зі знайомства з представником кадрової служби починається трудовий шлях кожного працівника. Тому у цій статті ви знайдете все про День кадровика в Україні.
1371

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді