Кадровики зможуть отримати очні консультації фахівців Мінсоцполітики

З 4 по 6 грудня в приміщенні Київської міської державної адміністрації в рамках Всеукраїнського тижня права проходитиме виставка-форум “Правники – суспільству” за участі фахівців Міністерства соціальної політики України.

Головна ідея заходу полягає в залученні відомих юристів, адвокатів та експертів для утвердження поваги до права через довіру до правників в Україні.

Під час виставки-форуму відбудуться майстер-класи відомих юристів, правові змагання, презентації провідних юридичних компаній, проведення безоплатних юридичних консультацій, виставка-продаж юридичної літератури, відкрите спілкування з відомими правниками, та інші заходи просвітницького характеру.

Захід проходитиме 4-6 грудня з 9 до 18 години за адресою м. Київ, вул. Хрещатик, 36, вхід вільний.

4 грудня від Мінсоцполітики участь у заході візьмуть представники Юридичного департаменту.

5 грудня Міністерство представлятимуть представники Департаменту заробітної плати та умов праці, а також Управління у справах ветеранів та учасників АТО.

6 грудня, у заключний день заходу, консультації громадянам надаватимуть фахівці Управління організації соціального захисту постраждалих внаслідок надзвичайних ситуацій та Юридичного департаменту.

За інформацією Мінсоцполітики

Рекомендація місяця від редакції порталу «Кадровик-01»

Запрошуємо на вебінар «Як оформити відстрочку працівникам підприємства: алгоритм і судова практика», який відбудеться 11 липня. Спікер — адвокат, сертифікований експерт із військового обліку Леся Лавренюк

Щоб отримати сертифікат, реєструйтеся Система «Експертус Кадри» святкує День народження

Вебінар

Статті за темою

Усі статті за темою

Відпустка для догляду за дитиною до 6 років, важкохворою або дитиною з інвалідністю: стаж та допомога

За потреби по закінченню відпустки для догляду за дитиною до 3 років працівники вправі оформити відпустку без збереження заробітної плати для догляду за дитиною до 6 років, важкохворою або дитиною з інвалідністю. У статті ви знайдете зразок заяви та наказу на таку відпустку, а також дізнаєтеся чи зараховується цей період відпустки до стажу для надання щорічних відпусток та лікарняного, а також про те, як така відпустка впливає на розмір допомоги з тимчасової непрацездатності після повернення на роботу.
26922

Типова форма П-2 «Особова картка працівника»

Особова картка — основний обліковий документ будь-якого працівника. Для зручності ведення документації затверджена типова форма П-2 (особова картка працівника), що є прикладом уніфікації первинного обліку. Для чого потрібна форма П-2? Які особливості заповнення передбачає бланк П-2 (особова картка працівника)? Чи заповнюється картка П-2 для сумісників? Відповіді на ці питання — у статті.
12186

Виробничий календар кадровика на липень 2024

Календар кадровика інформує про кількість робочих і вихідних днів у липні. Нагадує про останні дні подання звітності й актуальні фахові події. Скачайте собі на робочий стіл, щоб не забути про найважливіше у липні
2286

Відпустка на весілля

Шлюби укладають на небесах, а відпустку тим, хто одружується, надають на роботі. Які документи оформити кадровику? У яких випадках відпустка у зв’язку з одруженням може бути оплачуваною? Дізнайтесь нюанси та документуйте таку відпустку за зразками.
54703

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді