Перший у цьому році! Свіжий номер 01 «Довідника секретаря та офіс-менеджера»

Теми:
У свіжому номері 01/2020 журналу «Довідник секретаря та офіс-менеджера» читайте:
Перший у цьому році! Свіжий номер 01 «Довідника секретаря та офіс-менеджера»

Почніть рік по-новому!

Ви готові починати? У січні в серцях панує новорічне диво, тому складно підтримувати робочий ритм. Експерти журналу «Довідник секретаря та офіс-менеджера» підготували для вас алгоритми. З їх допомогою ви швидко й ефективно налаштуєтеся на роботу.

Не витрачайте часу — установіть на смартфон корисні програми, що допоможуть вам у роботі й саморозвитку.

Наведіть лад на робочому місці, позбудьтеся зайвих речей. Працювати в затишній атмосфері набагато легше.

Створіть бюджет і витрачайте гроші не лише на найнеобхідніші речі, а й на приємні покупки. Позбудьтеся легковажних витрат і відкладайте гроші у новому році. Тоді з «непорушним запасом» почуватимеся впевненіше, матимете мотивацію до плідної праці.

Ознайомтеся з модними тенденціями в діловому одязі взимку 2020-го. Утепліться, але залишайтеся стильною й діловою жінкою. Створіть свій образ.

Спростіть свою роботу за допомогою схем і алгоритмів від експертів журналу. Тоді у вас завжди залишатиметься час на себе.

Бажаю вам успішного і плідного року!

Особливості трудових договорів із сумісниками

Статті за темою

Усі статті за темою

Особова справа працівника: правила та порядок формування

Особова справа — це сукупність документів, в яких відображені відомості про трудову діяльність особи та її біографічні дані. Зокрема, про освіту, військову службу, сімейний стан, державні відзнаки та інше. Законодавство регламентує правила формування особової справи працівника. Правила ведення особових справ та поради експертів вбережуть вас від помилок і зайвої роботи.
124563

Журнал реєстрації наказів з кадрових питань

Уся робота з наказами, особливості їх опрацювання, формування у справи, зберігання залежить від того, до якого виду належить наказ. Про всі тонкощі читайте у статті.
129427

Зразок та бланк довідки з місця роботи

Довідку з місця роботи роботодавець зобов’язаний видати на прохання працівника. Складаючи таку довідку, дотримайтесь законодавчих рекомендацій та скористайтеся зразком за ДСТУ 4163:2020
538912

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді