Новий сервіс для роботодавців від Київського міського центру зайнятості

Інститут «Консультанта роботодавця» налічуватиме близько 100 працівників, які на високопрофесійному рівні із залученням сучасних засобів комунікації допомагатимуть роботодавцям, зокрема, у підборі кадрів.

Новий сервіс для роботодавців від Київського міського центру зайнятості

Концепція Інституту була затверджена наказом Державного центру зайнятості.

Консультанти працюватимуть за двома напрямами:

  1. Виконуватимуть замовлення роботодавців:
    • формуватимуть бази вільних робочих місць;
    • добиратимуть персонал з використанням елементів рекрутингу в чітко обумовлений термін.
  1. Налагоджуватимуть стійкі взаємовідносини між державною службою зайнятості і роботодавцями:
    • формуватимуть позитивний імідж служби,
    • залучатимуть до співпраці стейкхолдерів у сфері зайнятості населення.

Чи працюватимуть всі за «шестиденкою», якщо Рада прийме Закон «Про працю»?

Директор КМЦЗ Віктор Білич розповідає: «Головне в підготовці консультантів роботодавців — не оволодіння певним набором методів і технологій, а зміна погляду кожного фахівця на взаємодію з роботодавцями. І зрештою — розуміння особистої відповідальності за реалізацію всіх етапів співпраці: від першої комунікації до остаточного вирішення питання».

Київська міська служба зайнятості очікує, що введення Інституту зробить службу зайнятості ще більш відкритою для клієнтів, в першу чергу, для роботодавців.

Новий сервіс для роботодавців від Київського міського центру зайнятостіЧого очікувати кадровикам від 2020 року: 8 амбітних планів Техноуряду

Нагадуємо, що рік тому у підрозділах КМЦЗ з’явились кар’єрні радники. Це індивідуальні консультанти, що допомагають безробітним зареєструватись, підвищити свою конкурентоспроможність на ринку праці та знайти роботу.

За результатами поглибленого профілювання кар’єрний радник разом із зареєстрованим безробітним розробляє індивідуальний план працевлаштування. План містить комплекс заходів, які мають вжити кар’єрний радник та особисто безробітний, для працевлаштування або перепрофілювання громадянина.

За інформацією Київського міського центру зайнятості

Особливості трудових договорів із сумісниками

Статті за темою

Усі статті за темою

Словник кадровика

Словник кадровика — це збірка спеціалізованих термінів і понять, які використовуються в галузі управління персоналом і кадрового обліку. Докладніше про словник кадровика та використання абревіатур в HR-сфері — у статті.
34

Оформлення запису в трудовій про прийняття строковика на час відпустки з вагітності та пологів основної працівниці

Буде помилкою вказати у трудовій, що працівницю прийняли за строковим трудовим договором на час відпустки з вагітності та пологів. Як тоді зробити правильний запис?
16308

Формування та облік внутрішнього опису документів особової справи працівника

Внутрішній опис відображає включення документів до справи і містить відомості про порядкові номери документів справи, їх індекси, дати, заголовки та номери аркушів справи, на яких розташований кожен документ. Внутрішній опис заповнює кадровик при первинному оформленні особової справи
125636

Декретна відпустка, або Будьте обережні з термінологією

Декретна відпустка в Україні — одна із трудових гарантій, що передбачена законом. Декретна відпустка по вагітності та декретна відпустка по догляду за дитиною є часто застосовуваною на різних підприємствах, в установах та організаціях, однак на сьогодні лишається низка практичних питань щодо того як оформляється декретна відпустка найманого працівника. Скільки триває декретна відпустка? Як оплачується декретна відпустка? Чи можна продовжити декретну відпустку? Чи відрізняється декретна відпустка у військовий час?
45224

Як зробити запис в трудовій книжці про звільнення за власним бажанням

Запис про звільнення за власним бажанням в трудовій книжці повинен відображати точне формулювання законодавчої норми про звільнення з цієї причини. Які варіанти запису про звільнення за власним бажанням можуть бути та зразки таких записів, — у статті.
121766

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді